Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeret de én őt nagyon a legjobb ha ignorálom az életemből?
Figyelt kérdés
Elég nehéz megtenni mert nagyon beleszerettem ebbe a nőbe.Ignoráljam vagy próbáljak még a kedvére tenni?2019. jún. 28. 23:12
1/6 anonim válasza:
Ignoráld, hidd el ezzel jársz a legjobban. Én is hasonló helyzetben voltam sok-sok éven át.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem szeretne velem kapcsolatot ergo nem szeret.
2019. jún. 28. 23:15
4/6 anonim válasza:
Szerintem ez egyértelmű enélkül is.
Ignoráld és éld az életed.
5/6 anonim válasza:
Szerintem meg épp ellenkezőleg. Próbáld meg még egyszer utoljára és ha nem mutat semmi hajlandóságot hogy fontos lennél neki akkor ignoráld.
Egyszer élünk, próbáld meg, hidd el tudom mit beszélek.
Sok sikert!
23 l
6/6 anonim válasza:
Az hogy nem szeretne kapcsolatot az csak rád vonatkozik?Nagyon nem mindegy.Tudja hogy mit érzel?azt hogy fontos neked?Van/volt köztetek valami vagy csak belezúgtál?Kicsit több infó kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!