Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy 30 eves pasi ezt megis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 30 eves pasi ezt megis miert csinalja?

Figyelt kérdés

Szoval az egyik kollegammak nagyon tetszem, amit millio es egy modon ki is mutat, sot neha tulzasba is viszi- en mindig baratsagos vagyok, jokat beszelgetunk, ha hozzamszol valaszolok de amikor flortolni probal akkor ugy teszek mintha nem vennem eszre.

Magyarul: nem viszonzok jeleket, kacsintas mittomen mert ez egy munkahely es mert tetszik is meg nem is.

A lenyeg, hogy ket napja nem szol hozzam, latvanyosan kerul, nem nez a szemembe de mindenki massal beszelget. Viszont amikor azt latja, hogy konfliktus kozeli allapotban vagyok (pl vita) akkor mindig megjelenik es megved.

Hozzateszem, semmilyen konfliktusunk nem volt, nem bantottam meg-abszolut semmi. ez igy szamomra furcsa, megis mi ez az (atmeneti) palfordulas? Ez valami pasi technika ami zomeben a filmekben van?

Elsosorban harmincasok valaszat varom leven mindketten 30 on feluliek vagyunk.

Koszi

2019. aug. 3. 09:19
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
@Lollypop: nekem nem tunik ugy mintha szenvedne, de egyszeruen mar bele sem nez a szemembe.
2019. aug. 3. 13:09
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy nem tunik ugy, mert igyekszik ezt eltitkolni. Nem fogja az orrodra kotni, hogy szomoru, csak egy figyelmes ember ezt kikovetkezteti.

Biztos harminc eves vagy? Kezd kicsit ilyen alnaiv tinilanyos ertetlenkedesnek tunni.

2019. aug. 3. 13:52
 13/15 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszt es annak ellenere hogy harmincas vagyok egy 15 eves gyerek szemevel latom a vilagot, un Peter Pan szindroma (olvass utana, letezo jelenseg) ami sok teruleten neha megneheziti az eletem. Szoval amikor valaki nem egyenes, es nem mondja el konkretan ha valamit szeretne (vagy nem szeretne) hanem egyik naprol a masikra valtozik a viselkedese, akkor megdobbenek, es elkezdek agyalni hogy megis mit csinaltam, de mivel konkretan semmit, ezert az ertetlenkedes.

Ezert van az, hogy en nem hasznalok technikakat, nem manipulalok, ha valamit szeretnek valakitol azt elmondom, ha bant valami azt is-ezeket a dolgokat mindig lekommunikalom es amikor valaki erre keptelen akkor nem tudok a helyzettel igazan mit kezdeni.

Hulyen hangzik, de a “szomoru” szamomra egy olyan ember aki keptelen megjatszani azt hogy vidam, jokedvu marpedig o annak tunik (egyebkent nem mondana meg ha nem az) csak hirtelen mindent megtesz azert hogy ne nezzen ram es ne beszeljen velem viszont szandekosan beszeljen az orrom elott mindenkivel-mintha ereztetni akarna valamit allati gorcsosen.

Azert foglalkoztat, mert kolcsonosen kedveljuk egymast, egyutt dolgozunk es ahhoz, h ez konstruktivan mukodjon ahhoz kell egyfajta professzionalis hozzaallas magyarul: kommunikalni egymassal normal ember modjara. En ertem, hogy neki talan ez most nehez mert szeret engem pedig mint ferfi kulonosebben nem mozgat meg,de akkor is furcsa hogy ennyi idosen igy kezel egy helyzetet.

Mostmar ez mindig igy lesz evekig??vagy majd visszaall minden a regi kerekvagasba? Egyaltalan mi kell ahhoz, hogy lenyugodjon? Ha en is tavolsagtarto leszek vele es nem nezek ra azzal csak sulyosbitom a helyzetet.

2019. aug. 4. 00:52
 14/15 anonim ***** válasza:
27%
Tulkomplikalod probalkozik az masnal is hidd el most epp te voltal soron holnap jon mas
2019. aug. 5. 00:02
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem egészen értem mi ebben az érthetetlen. Női túlkomplikálás amit te csinálsz.

Egyszerűen flörtöl veled te pedig le se reagálod. A pasi miután látja hogy eredménytelen a fröltölés később ráhagyja.

Minek fusson olyan szekér után ami nem veszi fel? Persze segít rajtad ha bajban de csak mint ember. Viszont már nem akar felszedni mert azt éreztetted vele hogy nem érdekled.

2019. aug. 6. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!