Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
Mit szóltok ahoz vagy mit gondoltok arról hogy egy lánynak/nőnek életében egy férfival volt dolga és az azóta is a párja?

2019. aug. 2. 23:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
73%
Ideális lenne.
2019. aug. 2. 23:33
 2/11 anonim ***** válasza:
21%
Normáis nő.
2019. aug. 2. 23:37
 3/11 anonim ***** válasza:
21%
Követni való példa.
2019. aug. 2. 23:39
 4/11 anonim ***** válasza:
17%

Ez olyan mesébe illő, butító dogma. Az élet a változásról szól. Nem tudom feltűnt-e, hogy ez a mulandóság világa. Ami elkezdődött az egyszer véget is fog érni. Ez a kapcsolatokra is vonatkozik. Ha nem működik minek erőltetni.

Aki ezt élteti, az ellene van a szeretetnek, boldogságnak, a megértésnek.

2019. aug. 3. 00:00
 5/11 Randa ***** válasza:
30%

"Ami elkezdődött az egyszer véget is fog érni. Ez a kapcsolatokra is vonatkozik."

Pontosan. Míg a halál el nem választ. :)

2019. aug. 3. 00:03
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is ezt szerettem volna, de a kedvesem elhagyott.
2019. aug. 3. 01:01
 7/11 anonim ***** válasza:
17%
Az életem. 😊 Büszke vagyok rá, hogy a férjem az egyetlen férfi az életemben. Boldogok vagyunk együtt, szeretjük és támogatjuk egymást.
2019. aug. 3. 01:28
 8/11 anonim ***** válasza:
30%
Én csak annyit, hogy "így jött össze". Se nem tiszteletreméltó, se nem követendő, se nem "gáz". Egyszerűen csak összejött két ember aki szereti egymást és szereti megjavítani a dolgokat. Szeretnek egy csapatot alkotni és nagyon rugalmasak a másikkal. (Vagy összejött két ember aki annó elképzelte magáról, hogy csak egy párja lesz és most ha vért köp se akar válni)
2019. aug. 3. 06:27
 9/11 anonim ***** válasza:
41%
Pont ez az amivel tönkre tesszük a kapcsolatot, hogy börtönt csinálunk belőle. Ez olyan felfogást eredményez, hogy azt csinálhatok a párommal, amit akarok. Mert úgyis egész életre velem kell maradnia.
2019. aug. 3. 07:15
 10/11 A kérdező kommentje:

Attól mert hogy hosszabb ideje együtt van a két illető, azzal miért lenne tönkre téve a kapcsolat? Vagy miért lenne börtön? Ezzel amit írtál egyáltalán nem értek egyet. Meg szerintem az is hülyeség, hogy azt csinálsz a másikkal amit csak akarsz, mert úgyis veled "kell" hogy maradjon.

2019. aug. 3. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!