Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok arról hogy a barátotoknál mikor ott vagytok akkor ő fogja magát és otthagy a lakásban mert elmegy haverozni 1-2 órára??

Engem ez iszonyúan bosszant mivel direkt rákérdeztem hogy a hétvégén akar e haverozni mert akkor nem megyek át. Had menjen. Hozzá tenném érdemi együtt töltött idő csak hétvégén kivitelezhető. De mivel tudom igényli én figyelembe veszem ezt mert szeretem és képes lettem volna beáldozni a saját időnket.

Direkt megkerdeztem.. Azt mondta velem töltené, erre lelép.

Csak szerintem bántó ez? Konkrétan most azt érzem nem érdeklem őt semennyire se. Iszonyatosan rosszul esik. És ezt meg is mondtam neki. Erre az volt a reakció hogy csak 1 óra az egész és hogy nem kell napi 24be együtt lennünk.

Hozzatennem még a szüleivel él tesoival. Jól el vagyok addig velük nem arról van szó. De akkor is ez nekem nagyon tetszik. Kíváncsi vagyok más mit gondol erről?

2018. febr. 17. 16:39
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nevetséges szerintem. Olyan mint egy kölyök, téged meg úgy kezel mint egy játékot. A haverok szóltak, szó alatt félredob. Se magával nem hív, se előre nem szól..

Én biztos nem maradnék ott ilyenkor.

2018. febr. 17. 16:44
 2/3 A kérdező kommentje:

Hát ja az a legjobb hogy ő hívta fel a haverjat. És mondta hogy most egy kis pasis összeröffenés. Nagyon mérges vagyok. Az a baj hogy kis település és nem tudok már hazamenni ma mert nincs járat. És ő szokott hozni autóval... De legszívesebben azonnal azt tenném.

És még én vagyok a hisztis?.

2018. febr. 17. 17:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Miért nem hívott téged is? Nem értem hogy lehet valaki ekkora görény, hogy áthív magához aztán meg megy haverozni.
2018. febr. 17. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!