Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiányzik, pedig nem is ismerem. Hogyan állítsam le magam erről?
Többször láttam ugyan, de személyesen nem ismerem. Utánanéztem, olyan, mintha ismerném... a hiányos részeket biztos kitölti az agyam jó tulajdonságokkal és "beleszerettem" egy idealizált képbe (ami akár a valóság is lehetne), de tudom, hogy ez rossz dolog.
Hogyan álljak le erről?
1) ismerd meg őt
2) ismerj meg mást
Köszönöm! :) Teljes mértékben igazatok van.
Itt kezdődnek a problémák a megismeréssel kapcsolatban: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Ez olyan, mintha vágynék rá és tiltakoznék is ellene. Nem tudom hogyan lehetne megismerni...
Úgyhogy a normális döntés az, ha megismerek mást, azt hiszem.
Nézd, a másik kérdésedre reagálva: párom exe külsőre 10/10-es csaj volt, még női szemmel is, baromi dekoratív, meg tett is a dologért.
De sokat nem segít a dolgon, hogy mellette pszichopata rib.nc.
Én nem vagyok dekoratív, bár szép arcom van, de jócskán van rajtam felesleg, és pénzem sincs úgy öltözködni, hogy pótoljam a hiányosságokat. Mégis velem él együtt három éve a párom, mert talált bennem olyat, ami a plázamacában nem volt. :)
Szia !
Találj valami hobbit amit szívesen csinálsz, sportolj
idővel elfelejted majd biztosan. Amúgy teljesen megértelek
magam is ugyanebben a cipőben voltam tavaly. Megláttam egy
lányt, gyönyörű göndör hosszú barna haj olyan kis visszafogott komoly értelmes kinézete van. Úgy éreztem
teljesen összeillünk, de sajnos már házas. :(
35/F
#5 a megismeréssel kapcsolatban nincs probléma.
A másik kérdéyt illetően pedig a szépség relatív. Nem az előző barátnőj3re kell haxonlítanod. Arról nem is beszélve, hogy a külső nem minden. Te is láttál már jóképűbb és jobb testű férfit, nem? Mégis ő tetszik.
Nyugodtan keresd meg. Legrosszabb eesetben elutasít, de akkor legalább nem fogsz rajta kattogni. Egy próbát megér, igazából semmit sem veszthetsz.
Vagy zárd le, lépj tovább és keress mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!