Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy elfelejtsem?
Figyelt kérdés
9 hónap telt el, azóta egy szót nem beszéltünk, semmit nem tudok róla, és nem telik el úgy óra hogy ne gondoljak rá. Képtelen vagyok elfelejteni mert ő volt az életem :( és még mindig az. Igaz sosem jártunk, de mégis ilyen érzéseket váltott ki belőlem. Semmi nem megy ő miatta. Öngyilkosság is eszembe jut néha. Mit tegyek?2019. júl. 30. 23:20
2/5 anonim válasza:
Hogy lehet valaki az életed, akivel sosem jártál?
3/5 anonim válasza:
Gondolom nő vagy kérdező.... Ha valóban érdekelnéd akkor keresne és nem itt siránkoznál, hogy nem beszéltetek mióta... Felejtsd el, mert ez már rögeszmés.
4/5 anonim válasza:
Még amikor nagyon szerelmes voltam valakibe, akivel szintén nem jártunk, viszont szinte legjobb barátok voltunk, őt több, mint egy évig tartott elfelejteni. De még nagyon fiatal voltam, és nem jött más.
Nem tudom, hogy te mennyire nyitsz mások felé, azt hiszem, ha meglátnád, hogy rajta kívül mennyi fantasztikus ember van a világon, akivel ismerkedhetsz, az segítene. Érdemes lenne pszichológus segítségét kérned. De komolyan.
5/5 anonim válasza:
Dehogy volt az életed. Te ragaszkodsz ehhez a hülyeséghez, addig meg nem fogod elfelejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!