Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért kellene egy férfinak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kellene egy férfinak a párjával maradni, annak ellenére is, ha talált jobbat?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy sokan most jönnek a "tenemvagyszerelmes" szöveggel, de ez baromság.

Az ember szerethet valakit, de attól még nyilvánvaló, hogy vannak jobbak, akikkel jobban érzi magát. Ha ezért kidobom, már nem vagyok szerelmes? Mekkora butaság.

2019. júl. 30. 10:01
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Mondtam, hogy nem kérek több választ. Szándékosan provokáltok?
2019. júl. 30. 10:55
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem azt jelenti, hogy ő a legjobb a világon.

Ha az ember szerelmes, az azt jelenti, hogy őt szereted a legjobban a világon. Akkor is, ha nem tökéletes. Akkor is, ha van nála jobb. Akkor is, ha másnak jobb az alakja. Sőt, akkor is, ha mondjuk mással jobban el tudsz beszélgetni. Na, ez a szerelem.

2019. júl. 30. 10:57
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

"Esküszöm, idióták gyülekezete, ami itt van."

És ebbe a gyülekezetbe te is bele tartozol kérdező. :D

Ne várj hétvégéig a szakítással, kíméld meg a csaj idejét.

2019. júl. 30. 11:02
 14/24 anonim ***** válasza:
79%
Aki szerelmes, az nem akarja elhagyni a párját akkor sem, ha nem a párja a legtökéletesebb ember a világon, mivel ennek ellenére szereti. Ezért van az, hogy egyesek benne maradnak bántalmazó kapcsolatban, hiába nyilvánvaló mindenkinek, hogy az a kapcsolat rossz, mert ő, aki nem lép ki, szereti (vagy legalábbis úgy érzi, hogy szereti) a párját.
2019. júl. 30. 11:24
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha szerelmes lennél, nem írnál ki ilyen baromságokat.

Jaja szakíts, mindenkinek az lesz a legjobb.

És próbáld kezelni, kezeltetni a frusztrációdat, mert szánalmas volt, amit itt előadtál, mint valami sértődött gyerek :DDDDD

2019. júl. 30. 11:44
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Te meg szándékossan vagy gyökér 🤣
2019. júl. 30. 12:09
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Úristen, az ilyen agyhalottakat mint te, fejbe kéne lőni!
2019. júl. 30. 12:27
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

LOL nyilván mindig van jobb ember. De a szerelemnek pont az a lényege, hogy a tökéletlen ember, aki melletted van tökéletes a szemedben. Ez nem bolt, ahol havonta új áru van és mindig lecserélem egy jobb modellre... Hús-vér ember.

Ha ennyire primitív síkon értelmezed a szerelmet, akkor örökké bajod lesz ezzel.

2019. júl. 30. 12:46
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Nyilvanvalo hogy mindenkinel van jobb,nalam is, nalad is. De pont a szerelem erzese, a feltetlen szeretet jelenti azt hogy a hibai ellenere is ot szereted, ot latod tokeletesnek. Ha te ezt nem igy erzed a parod mellett, akkor nem vagy igazan szerelmes. Ha szerelmes lennel, nem gondolnal arra hogy szakitasz vagy szetmentek mert az szivfajdalmat okozna, fajna a gondolat is. Neked ez nem faj ugy latom... Tehat NEM vagy szerelmes! Kevered az erzeseket szerintem. Ha en valakit szeretek, fajna ha elveszitem, nemhogy meg en dobjam ki mert lattam egy jobbat. Attol hogy lattam azt a jobbat, akivel jol is erzem magam, jol elbeszelgetek vele vagy barmi meg szeretem a paromat. Ha nem szeretnem lenne az amit mondasz, elhagynam mert megismertem valakit aki tetszik es erzem hogy szeretni tudnam. Te nem erzed a parod irant azt a mindent elsopro szerelem erzest. Ez nem baj, hagyd el mert igy csak bantanad.
2019. júl. 30. 13:08
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez a fogyi mit akart megtudni?
2019. júl. 30. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!