Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek igaz lehet, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek igaz lehet, hogy a barátnőm rajtam kívül sosem volt senkivel annak ellenére, hogy igencsak jó nő?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, 6 éve vagyunk együtt, ebből kétszer szakítottunk. Azt tudtam, hogy én vettem el a szüzességét, a 2 szakításunkból az elsőnél neki volt valakije, másodiknál nem (de elsőnél is akkor jöttek össze, mikor én kidobtam, szóval nem mellettem). Nagyon szeretem, mindig is szerettem, csak hülye voltam és fiatal, nem tudtam, mekkora értékem van, de most már tudom, ez a lényeg... Szóval most mondta el nemrég, hogy ő azzal a másik pasival sem feküdt le, sőt soha senkivel velem kívül. 28 éves és őszintén szólva nagyon jó nő, sokkal jobb nő, mint amilyen pasi én vagyok. Szerintetek ez igaz lehet?
2019. júl. 9. 13:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
96%
Mégrt ne lehetne igaz. Viszont nem érdemled meg...
2019. júl. 9. 13:55
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lehetne igaz?A nagyon jó nő egyenlő azzal,hogy minden alkalmat kihasznál amikor szexhez juthat?Gondolom Téged szeretett/szeret.
2019. júl. 9. 13:56
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy valaki "jó nő", nem egyenlő azzal, hogy mindenkivel lefekszik. Személyiség kérdése az egész.
2019. júl. 9. 13:57
 4/16 anonim ***** válasza:
95%
Simán igaz lehet, viszont te tényleg nem tudtad, hogy mekkora értéked van és félő is, hogy újra megbolondulsz. :( Nem nagyon érdemled meg, már bocs.
2019. júl. 9. 14:00
 5/16 anonim ***** válasza:
76%
Elvileg megérdemli,mert megkapta.Csak élni is tudni kell a lehetőséggel.(2)
2019. júl. 9. 14:02
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is 28 vagyok és csak a párommal voktam együtt, mással nem. Mi is voltunk külön és jártam mással de nem feküdtem le senkivel sem.

Szóval igen hihető 😃

2019. júl. 9. 14:12
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Mi köze van valaki szexuális működésének ahhoz, hogy valaki más mennyire tartja szépnek?

Elmezavar...

2019. júl. 9. 14:20
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne lenne igaz. Én is csak a párommal fekszem le, ő volt nekem az első. És akkor mi van... Nálam is sokan bepróbálkoztak, de én nem vagyok olyan. Kíváncsi sem vagyok másra mert fantasztikusan és gátlástalanul kielégít a párom ahogy én is őt.

32/N (14 éve kapcsolatban)

2019. júl. 9. 14:29
 9/16 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem nem igaz. Azért mondthatta ,mert a szüzesség hiányát lehet igazolni de hogy utána hány emberrel d.ugott,...

azt már nem :)

2019. júl. 9. 14:55
 10/16 anonim ***** válasza:
87%
Nekem is nehezen hiszik el, akik nem ismernek, hogy nem voltam még senkivel mert a nagy többség jó nőnek tart. Attól, hogy nem vagyunk csúnyák még lehet erkölcsünk.. Nem mellesleg én válogatós is vagyok, lehet ő is az.
2019. júl. 9. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!