Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan vannak ilyen helyzetben mint én? Emiatt utálni ennyire valakit?
A szüleim és nagyszüleim szinte utálják a páromat. Azt mondják azért mert bunkó és tiszteletlen. Semmi más gondjuk nincs vele azt mondták de ahányszor beszélek velük mindig felhozzák a párom a semmiből és mindig csak a rosszat kapom pedig nem beszél a párom velük egyáltalán.
Apám felöli részről szeretik őt és a párom is szereti a nagyszüleimet. Az előző párom tisztelettudó volt de örültek nagyon neki mikor bejelentettem hogy szakítottunk mert hogy nem hozzám való.. a mostani párom teljes mértékben megfelel nekem és imádom őt ő is engem velem nagyon romantikus és kedves mindig
Anyád felőli részt nem kell látogatni.
End of story.
"Azt mondják azért mert bunkó és tiszteletlen. "
Gondolom igaz, és nem ok nélkül utálják. Akkor bizonyítsa be az ellenkezőjét, ilyen egyszerű.
"a mostani párom teljes mértékben megfelel nekem és imádom őt ő is engem velem nagyon romantikus és kedves mindig"
Akkor mi a gond???
Olyat mondanak a párodra ami neked nem tetszik, felállsz és otthagyod őket. Anyám, pár hónap alatt megtanulta, ha engem látni akar, beszélni velem, akkor a páromról nem mond rosszat.
Sokan vannak ilyen helyzetben mint én?
Egyetlen egy páromat sem kedvelték a szüleim. Pedig mind kultúrált, tisztelettudó volt velük. A mostani párom sem szeretik. Soha, senki nem tetszett nekik.
Párt magának választ az ember, nem a szülőknek, nem a környezetének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!