Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti mikor osztottátok meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mikor osztottátok meg a közösségi oldalon, hogy kapcsolatban vagytok? (kép, státusz)

Figyelt kérdés

Miután összejöttetek, mennyi idő telt el?

Fontosnak tartjátok? Miért?

2019. júl. 29. 11:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Soha.
2019. júl. 29. 12:53
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Kb 2 év után asszem amikor felidegesített, hogy random pasik írogatnak, hogy van-e barátom. Közös kép csak akkor kerül ki ha megyünk valami jó helyre, tehát nem az a lényeg, hogy mi most hú de együtt vagyunk és hú de szerelmesek.

Ebből lehet következtetni, hogy abszolút nem fontos nekünk ez a baromság, hogy itt meg ott mutogatva legyen, hogy együtt vagyunk. Két olyan embernél akik biztosak a kapcsolatban és megfelelő önértékeléssel rendelkeznek annyira nevetséges lesz ez a rakjuk ki facebookra, hogy együtt vagyunk dolog.

2019. júl. 29. 13:27
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
A kapcsolati státuszt szerintem majd csak az esküvőnk után rakom ki. Képet szerintem kb egy év után raktunk fel, akkor mentünk együtt nyaralni. 5 éve vagyunk együtt.
2019. júl. 29. 13:47
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Én nem igazán szoktam szrakodni ilyenekkel. Azt se szoktam kiposztolni, hogy éppen hol-mit ettem, vagy hol mit szrtam. De akit nagyon érdekel, annak elmondhatom, vagy ha úgy story... vagy akármi...

A barátaimmal szoktam beszélgetni, találkozni, stb... ők képben vannak a dolgaimmal, én is az övékével és nem azért, hogy épp mit osztottak meg hol. Akik meg távolabbi ismerőseim, azokkal meg vagy néha dumálok, vagy mittudomén...

Barátnőm se ilyen posztolgatós, sőt, múltkor én mondtam neki, hogy lehet le kéne már cserélnie az akárhány évvel ez előtti fotóját, mert egyre kevésbé hasonlít akkori magára :D

Az én profilképemet meg haverom fotózta, mikor itt volt és itt ólálkodott :D

2019. júl. 29. 14:04
 15/16 anonim ***** válasza:
68%
Kb 2 ev utan raktuk ki a statuszt. Kep elobb volt.
2019. júl. 29. 14:11
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
23 éves vagyok de soha egy közös fotót se raktam fel, a kapcsolati státuszt meg soha nem állítottam be. A profilképem is 5 éves így hogy számolok. És nő vagyok :)
2019. júl. 29. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!