Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mikor osztottátok meg a közösségi oldalon, hogy kapcsolatban vagytok? (kép, státusz)
Figyelt kérdés
Miután összejöttetek, mennyi idő telt el?
Fontosnak tartjátok? Miért?
2019. júl. 29. 11:26
1/16 anonim válasza:
Semmikor. Aki nem tudja, annak semmi köze hozzá.
2/16 anonim válasza:
Majd az eljegyzésemet és az esküvőmet megosztom, addig lényegtelennek tartom. Esetleg 1 év járás után, vagy ha azelőtt is nagyon komoly a dolog, akkor lehet közös képet, de nem akarom, hogy 2 havonta mással pózoljak, mert túl hamar tettük ki.
6/16 anonim válasza:
Férjnél vagyok, de nincs kint sem a kapcsolati státuszom, sem az, hogy kivel és milyen viszonyban élek. Egy borítókép és egy profilkép, ami nyilvános, és kb. félévente egy fotó, amit az ismerősök látnak.
14-15 évesen szokták kipakolgatni a gyerekek, hogy kivel járnak éppen, de már akkor is ciki, ha két hónap múlva mással vannak.
7/16 anonim válasza:
Kb. 3-4 hónap telt el, hogy raktunk ki közös képet, majd 1 év múlva kiírtuk, hogy kapcsolatban.
8/16 anonim válasza:
Soha, pedig házasok vagyunk. Mindkettőnknél rejtett a kapcsolati státusz, mindig is az volt. Közös képet se tettünk ki, van pár, amin közös ismerősök bejelöltek, de ennyi. Mondjuk mi nem is nagyon használjuk ezeket, én utoljára kb. 5 éve posztoltam ki valamit, a férjem még annál is régebben.
9/16 anonim válasza:
Soha.
Ugyanakkor van egy ismerősöm aki minden másnap feltesz egy képet a barátjával , hogy fülig szerelmes....
habár 5 ember is tudja, hogy megcsalja a barátját dehát ez van...
10/16 anonim válasza:
Szerintem sem kell megosztani pl facen hogy most juj kapcsolatban vagyunk közös képek mehetnek fel barmikor de ez egy nagyon ovis szokás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!