Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egyszerre két férfit szeretni? Volt már veletek ilyen?
Sziasztok!
4 éve vagyok párkapcsolatban. Szoktunk veszekedni régen nagyon sokat, mostanra viszont már csak a szokásos kis hülyeségek vannak, szeretjük egymást.
Volt egy időszak tavaly, amikor párom nagyon sok időt töltött együtt egy másik lánnyal. Én bízom benne, viszont többször is mondtam hogy nagyon zavar mert a lány nagyon nyomul és két másik ember is megjegyezte hogy folyton az én barátomat bámulja és róla áradozik. Ő az egyetlen akit megölel minden alkalmmal amikor összefutunk. Sok mást is van még, de hosszú lenne leírni. A lényeg hogy számomra nagyon zavaró, főleg hogy többen is észrevették.
Amikor ez az időszak volt, párom nem hallgatott rám azt mondta túlreagálom. Új városba költöztünk tavaly, nekem nem igen voltak barátaim. Majd a munkahelyen ismerkedtem meg egy fiúval, aki nagyon kedves volt és vele meg még pár masik emberrel elkezdtünk ide oda menni. Majd sokszor csak ketten mentünk, elkísért vásárolni (amit párom utál), mentünk fagyit mi stb.
Nem csaltam meg a párom. Sőt, azóta már ezzel a fiúval nem beszélek ugyanis megpróbált megcsókolni. Viszont úgy érzem hiányzik. Nem tudom, hogy a figyelem hiányzik amit akkor pártomtól nem kaptam meg, vagy tényleg maga az ember. Amikor beszéltünk, sokszor beszélt lányokról is hogy ki jön be neki stb és úgy éreztem zavar, a vége felé majdhogynem féltékeny voltam.
Már több honapja nem beszélünk viszont még mindig gyakran eszembe jutnak azok a séták, napok amiket együtt töltöttük. Emiatt rosszul is érzem magam mert tényleg szeretem a páromat. Néha bánom, hogy már nem beszélek vele viszont úgy éreztem a vége fele a tűzzel jatszottam és nem akartam problémát (a srácnak barátnője is van ráadásul, ennek ellenére hajtott rám).
Most új munkahelyre megyek és kiderült, ő is ott dolgozik. Nem tudom mi lesz.
Ti ereztetek már ilyet? Nem tudom hogy fogom elviselni ezt úgy hogy egy helyen fogunk dolgozni.
23L
"Emiatt rosszul is érzem magam mert tényleg szeretem a páromat."
Kizárt. Olyan nincs, hogy mind a kettőt szereted. Az egyik fellángolás, a másik megszokás. Magadon kívül te mást tuti, hogy nem szeretsz.
Nem igazán szeretitek ti már egymást. Két ember szeretné egymást, nem a másik nemből menne el csavarogni a párja helyett valakivel. Én nem ölelgetnék idegen lányokat, ha lenne barátnőm például. Az ilyen nekem tabu lenne.
De az, hogy most párod felé visszanyal a fagyi a te oldaladról is, az már érezhető.
Hiányzik neked a törődés, a kisebb kedveskedés. Viszont olyan emberrel meg neked nem kellene törődnöd, akinek van valakije. Ha azt a szerencsétlent megtudná csalni, valószínűleg meg is tette már mással, akkor téged szerinted nem csalna meg? Mivel lennél különb a barátnőjétől?
Inkább menj szét a párodtól, mert idővel szét fogja még jobban rombolni az életed. Ha most nem törődik veled, x év múlva se fog jobban, és csak rosszabb lesz.
Inkább lépj ki 3 év után, mint 5-6 év után gyerekkel az oldaladon. És keress egy 3. embert.
Ezt a “csak saját magadat szereted” dolgot nem teljesen értem, mi alapján mondjátok.
Nem vagyok bosszúálló típus, nem bosszúból mentem el ide oda a másik sráccal. Párommal ellentétek vagyunk szinte mindenben, én szeretek ide oda járkálni és nem szeretek a lakásban ücsörögni, ő pedig pont fordítva. Emiatt is veszekedtunk sokat, mert volt, hogy nem is mozdultunk ki egyáltalán. Nincsenek nagy elvárásaim, nem Disneylandbe vagy a Maldiv szigetekre, csak szeretek időt tölteni azzal akit szeretek, közös emlékeket gyártani. Ő erre sajnos nem nagyon vevő, ezért igen valóban jól esett hogy volt aki ott volt nekem, el tudtam mondani mi bánt vagy éppen elkísért ide oda. De ennek ellenére szeretnek a barátommal maradni mert fontos nekem és sosem csalnám meg. Csupán úgy, hogy azzal a sraccal egy helyen fogunk dolgozni, aggódok hogy be fog zavarni a kapcsolatunkban valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!