Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért egyszerre jönnek a lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Why so serious...? kérdése:

Miért egyszerre jönnek a lányok?

Figyelt kérdés

Ha hónapokig pangás van ismerkedés terén,aztán jön egy kedves lány,majd ugyanakkor mégegy és mégegy,meg valaki a múltból,meg a szomszéd...

És én ilyenkor se akarok több vasat tartani a tűzbe,de azt se,hogy verhessem a fejem a falba.

Miért egyszerre? :/

#pite #lesz volt van
2015. okt. 21. 21:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Micsoda problémák... Bár ha mind "bányák réme" akkor szipszipp.
2015. okt. 21. 21:47
 2/8 anonim ***** válasza:
Nyugodtan küldd át a többieket.
2015. okt. 21. 21:47
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez már csak így megy. Mindig akkor jönnek, mikor nem kéne, ráadásul többen egyszerre. :) Szokj hozzá.
2015. okt. 21. 21:49
 4/8 anonim ***** válasza:
A nők érdeklődése nem standard normál eloszlást mutat, ennek megfelelően a hibahatáron belül kimutatható érdeklődésnövekedést lehetőleg ingyenszexre kell váltani.
2015. okt. 21. 21:50
 5/8 anonim ***** válasza:
59%
Mondjuk a kérdés tökéletesen igazoja azt a teóriát, hogy soksok nő 1-1 csávóra hajt a többit meg lesz*rják.
2015. okt. 21. 21:51
 6/8 A kérdező kommentje:

Mind szép...

Amúgyse ez alapján döntenék.

De én se értem,hogy miért én :D

2015. okt. 21. 21:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Miért érzem azt, hogy ez inkább dicsekvés-féle kérdés akart lenni, semmint tanácsot kérő?
2015. okt. 21. 23:00
 8/8 A kérdező kommentje:

Dicsekvés?

Itt?

Ha ennyire szánalmas lennék,akkor leköpném magamat :D

2015. okt. 21. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!