Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Dobtátok már el egy szép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dobtátok már el egy szép szerelem lehetőségét azért, mert úgy éreztétek, túl kevesek vagytok a másikhoz? Megbántátok később?

Figyelt kérdés
2019. júl. 23. 22:32
1 2
 11/18 Barnabas333 ***** válasza:
24%
Igen de 20éves tapasztalatlan srác voltam 99ben egy bomba nővel. Nem tudom, hogy mi lett volna, de kevés az esélye, hogy első kapcsolat kitart örökké...Eg év múlva láttam buliban mással csókolózni, akkor nem esett jól...
2019. júl. 23. 23:49
 12/18 anonim ***** válasza:
78%
1, Igen; 2, Igen, de még lehet, hogy van lehetőségem javítani az esélyeimet.
2019. júl. 24. 00:11
 13/18 anonim ***** válasza:
68%
Én ugyan nem, de 2 ilyen exem is van. Az egyikőjük a mai napig zaklat néha, hogy összejönne velem. A másik is eléggé megbánta. Igaz a kapcsolatba belementek de rövid időn belül jöttek a komplexusok. Persze megbánták, de azért belátták, hogy így nem lehet kapcsolatban élni folyamatos félelem meg kisebbség érzés mellett. Okot soha nem adtam rá hogy így érezzenek, mégis emiatt lett vége.
2019. júl. 24. 01:03
 14/18 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem aki önbizalomhiányos, az alapból nem igazán tudja a szép szerelmet megélni.

“Szép szerelem” nem pusztán annyiból áll, hogy összejövök egy álom partnerrel, ha eközben szorongok, kételyeim vannak, féltékenykedek, stb. az sokat ront a kapcsolaton, bármennyire is szépnek tūnne kívūlrōl.

Nem igazán lehet megélni a szerelmet tiszta mélységeiben, ha közben kevésnek érzed magad.

2019. júl. 24. 07:28
 15/18 A kérdező kommentje:
Pontosan emiatt írtam csak lehetőségnek...:/
2019. júl. 24. 08:08
 16/18 anonim ***** válasza:
68%

Az,hogy szép szerelem lett volna-e belőle nem tudom. Viszont nagyon odavoltam a srácért.

Korkülönbséges kapcsolat volt,úgy,hogy én közben évek óta egy csalódásokat megélő kapcsolatban álltam.

Nem mertem belevágni, tartottam attól,hogy a korkülönbség miatt idővel zátonyra fut ami a részemről csalódással, önbizalmam megtiprásával járna.

Azóta se szakadtunk igazán el egymástól, időről időre feltűnik az életemben.Viszont most se bánom,hogy nem lett tartós kapcsolat belőle.

2019. júl. 24. 08:35
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert inkább belemegyek és kihozom magamból a maximumot, mint, hogy azon keseregjek "mi lett volna, ha..."
2019. júl. 24. 09:06
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Te ezt tetted? Miért érezted így?
2019. júl. 24. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!