Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottunk. Mit kezdjek most?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottunk. Mit kezdjek most?

Figyelt kérdés
Ez megint az érzem ,higy ismét egy srác aki átvert.Mindig azzal jön mindeki ,hogy fel a fejjel találok jobbatde NEM! Mindig ugyanolyan s..gfejek jönnek.. Most fél évig terrorizált az egyik meg ellenőrizgetett de ektűrtem mert szerettem és én segíteni akartam neki változni. De fogta tiltott és elhagyott. Ennek már egy hónapja és nem tudom a sírást abbahagyni. Nem javulok. Hibá levegőzök ,szórakozok, agyalaok mi lehet vele..jól van e. Mi lesz vele. Hogy érezteti hagát( elvileg azért dobot mert nem tud megbízni) most nem tudom mit tehetnék.Semmitől nem érzem jobban magam.
2019. júl. 19. 14:06
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Azt meg semmi nem garantálja hogy oké jól megvagyok egyedűl hosszú ideig. Aztán hirtelen szintén belekerök egy ismerkedésbe, és megint átvernek. Vagy lehet pont normállis az illető én meg elkűldöm mert nem hiszem el
2019. júl. 19. 15:49
 12/14 anonim ***** válasza:

szerintem akkor is elkapkodod....

lassabban...keresgélj teljesen máshol mint eddig.

Ha most nyugat felé keresgéltél, nyugat irányából jöttek az embereid, akkor menj keletre.

2019. júl. 19. 17:50
 13/14 anonim ***** válasza:
Pedig jobb, ha abbahagyod a bőgést, mert őszintén szólva semmire sem mész vele. Saját magadat hozod szánalmas helyzetbe, pedig amúgy biztosan nem vagy az. Tudom miről beszélek, én is tapasztaltam. Valójában saját magamat sajnáltam/sirattam, hogy milyen sz*r lesz nélküle, de ezt NEM szabad. Erre én aztért 1 hét után rájöttem, ugyanis nem jó szendvedni. Hagyd abba a siránkozást és sokkal jobb lesz.
2019. júl. 20. 14:32
 14/14 anonim válasza:

"Mindig ugyanolyan s..gfejek jönnek......"

Hát nem csodálom, hogy lepattant tőled a fickó!

2019. júl. 23. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!