Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 éve szakítottunk azóta 2x láttam, nem tudom elfelejteni még mindig, mi az istent kezdjek már magammal?
Én annyira szerelmes vagyok belé eltelt 5 év és még mindíg ,ő az igazi férfi számomra.
Rengeteg férfival ismerkedtem ezalatt az idő alatt , egyikkel sem ment fél évnél tovább mindenkiben őt kerestem. Most is ismerkedem de nemmegy bár azt mondta az illető elfogadja és még adjak időt neki. De tudom hogy nem lesz olyan sosem már mint ő volt. Az első párom. Megkérte a kezem közös jövőt terveztünk... megtört bennem mindent.
Miattam lett vége buta voltam , még fiatalon féltékenykedtem összevesztünk és nem kerestem pár napig ez pedig megtört benne valamit azt mondta ezért szakított. Utánna még 6 hónapig tartottuk a kapcsolatot beszélgetés szintjén sokszor kezdeményezett találkozót de lemondtam. Mikor meg észbekaptam én kezdeményeztem ő mondta le.
Azóta 2 szer láttam , nemtudom ő igen e , de minden este mai napig vele kelek fekszem. Hogy létezhet ilyen??
Nincs semmi emlék a lakásban róla se képek 2 év után mindent kiszelektáltam.
Ha békében váltatok el és normális felnőtt emberek vagytok, semmi sincs benne, ha felveszed vele a kapcsolatot, és megkérdezed, nincs-e kedve összefutni valamikor. Még ha van is párkapcsolata, nincs semmi fura ebben a kérdésben. Értelemszerűen nem letámadni kell őt, hogy még mindig szereted és nem tudod elfelejteni.
Én szorítok neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!