Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottunk. Mit kezdjek most?
Mindig ugyanolyan s..gfejek jönnek......
Akik már a 4-5-10. kretén férfit fogják ki, azok nem gondolják, hogy valamit ők is sz**ärul csinálnak?
jajj megbántott kihasznált tönkretett 1 pasi....jajj még 1 , jajj még 1 jajj már megint 1...
Mi lenne ha néha jobban a felszín alá is néznétek?
"Most fél évig terrorizált az egyik meg ellenőrizgetett de ektűrtem mert szerettem"
Ezért vonzod be a s..gfejeket. Nincs semmi önbecsülésed, nincs benned tartás. Ők ezt megérzik és kihasználnak. Az ilyeneket az első alkalommal ki kell dobni, nem még fél éveket pazarolni rájuk. Majd ha elkezded tisztelni önmagad, akkor észre fogod venni, hogy a kretének elkerülnek.
Nem kell összejönni minden félével.
Idővel felismerés őket és akkor jó messzire el tudod kerülni.
Szerintem hagyd abba most az önsajnáltatást. Ezzel egyenesen arányosan a randizgatást is hanyagold egy ideig. Komolyan mondom. Nem tudom, miért érzel kényszert rá, hogy egyik kapcsolatból a másikba ugorj, miért kell félni egy kis egyedülléttől. Senki nem lesz attól értéktelen, hogy éppen nincsen kapcsolatban.
Kicsit kezdj el foglalkozni saját magaddal, önfejlesztéssel, önismerettel. Rossz nézni a fogalmazásod, és helyesírásod, persze mondhatod, hogy ideges voltál és sírtál éppen, de ez nem mentség. Ne hagyd, hogy ilyen állapotba hozzon egy féreg, valójában örülnöd kéne, hogy megszabadultál tőle, és le kéne végre vonni a tanulságot, hogy miért vonzod be mindig az ilyen alakokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!