Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érezte felhatalmazva magát erre?
Exemmel mikor még kapcsolatban voltunk (nemrég szakítottunk), akkor egy ideig nagyon figyelmes és törődő volt velem, megbíztam benne. Megosztottam vele azt is, hogy kiket nem kedvelek, kik bántottak, mélyebben beszéltem magamról. Megnyíltam neki.
Majd összeköltöztünk, és elkezdett fölényeskedni velem. Ha nem volt kedvem éppen abban a pillanatban lefeküdni vele, amikor ő akarta, akkor megzsarolt, fenyegetőzött, hogy elmegy prostizni.
Szomorúbb pillanataimban megkaptam tőle, hogy megérdemeltem a sok bántást másoktól. Visszaélt azokkal az információkkal, amiket kapott tőlem.
imán odajött megrángatni engem, amikor dührohamot kapott, majd nehezen sikerült elköltöznöm tőle és szakítani vele.
Még maradt néhány ruhám nála, amikért később vissza is mentem, higgadt volt és kedves ismét, mint a kapcsolat kezdetekor. Megkérdeztem tőle, hogy honnan vette a bátorságot a fölényeskedéshez és képes volt letagadni, hogy azok amiket átéltem, meg sem történtek velem, csak hallucinálok.
Persze őt nagyon imádják a szülei és a barátai, és anyukámon kívül senki nem hiszi el a környezetemben, hogy a jól tanuló, visszahúzódó "úrfi" ilyen volna a magánéletben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!