Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most szakítottak velem, mit kéne tennem, hogy jobb legyen?
A napokban szakított velem a srác, minden előzmény nélkül. Nem indokolta meg konkrétan, hogy miért, csak már nem azt érezte, mint régen. Én sem azt éreztem, csak én megpróbáltam volna érett ember módjára megjavítani, másképp csinálni a dolgokat, ő meg már el is dobta az egészet. Ő volt az első szerelmem, nagyon sok időt töltöttünk együtt, ezért most nagyon rossz érzés, hogy nincs itt és már nem akar tőlem semmit. Egy évig voltunk együtt.
Aki már volt ebben a szituációban, ti hogyan kezeltétek, mit csináltatok, hogy jobb legyen? Én annyira rástresszeltem az egészre, hogy enni is alig tudok és rengeteget sírok.
18/L
illyenkor idealizálod, húzd le a földre, és máris nem fog annyira hiányozni.
Első szerelem, mindig nehéz az elengedée, de csak filmekben vannak ezez a hősszerelmek....hogy majd újra egymásra találnak. Az élet nem ilyen, megy tovább, neked is megkell próbálni továbblépni, mégha kezdésnek, csak kis lépésekben is. Tapasztalatnak jó volt, semmi több.
Próbáld elterelni a gondolataidat róla, különben tudat allatt nehéz lesz elengedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!