Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakitottak. Kerdezzem vagy ne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitottak. Kerdezzem vagy ne?

Figyelt kérdés
Fel evig voltunk egyutt, en nagyon szerettem. Messengeren dobott ki egy mondattal "vessunk veget a kapcsolatunknak" azota nem reagalt semmire. A baratja nagyon rendes volt velem vegig, es o igyekezett nekunk minel tobb kozos programot szervezni, nagyon kedvelt es orult, hogy a baratja talalt egy olyan baratnot mint en. Nos o valoszinu tudja az igazsagot, miert is szakitottunk. Nekem pedig konnyebb lenne lezarnom, ha tudnam es nem gondolkoznek ezen egyfolytaba. Barmit is mondjon nem irnek tobbet a baratomnak. Szerintetek erdemes beszelnem vele? Vagy igazabol a lenyege ugyse valtoztat?
2019. ápr. 25. 07:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Így szakítani... Ez a .... sosem szeretett téged.
2019. ápr. 25. 08:17
 2/8 A kérdező kommentje:
Hat nem! :) ettol fuggetlenul erdekel az igazsag
2019. ápr. 25. 08:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát akkor kérdezd meg!
2019. ápr. 25. 08:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg
2019. ápr. 25. 10:02
 5/8 A kérdező kommentje:
Megkerdezem, ha kivancsiak vagytok leirom mit mondott!
2019. ápr. 25. 10:21
 6/8 anonim ***** válasza:
ez amugy szamomra is erthetetlen. na de mit mondott a haver?
2019. ápr. 25. 11:24
 7/8 anonim ***** válasza:

Az igazság az, hogy a legtöbb esetben baromira nem számít az igazság. A lényeg minden esetben ugyanaz, nem kellesz a másiknak. Ha hibáztál a kapcsolatban, és van egy kis eszed, te is érezni fogod a problémákat visszagondolva, miután lehiggadtál. Nem sokat tesz, ha a másik a szemedre olvassa korábban.

Egy eset van, ami ez alól kivétel volt számomra, mikor a másik félrelépett. Onnantól kezdve ugyanis undorodtam tőle, így elég könnyű volt elfelejteni.

Mindenesetre, kérdezd meg szerintem is, de ne ettől várd, hogy könnyebb legyen a helyzet.

2019. ápr. 25. 11:58
 8/8 A kérdező kommentje:
1 het mondta ezt nekem, hogy legyen vege, egyebkent nekik nem mondta, de ma rakerdez finoman es ha olyat mondd elmondja. Tehat fura, mint aki nem tudna mit akar. Es igen jol irtad, valoban nem szamit mar, megsem akarom magam ostromolni es bizonytalan helyzetben lenni. Nem fogadnam vissza de erdekel!
2019. ápr. 25. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!