Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek szakítottak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szakítottak?

Figyelt kérdés
Adott egy lány, aki a nyáron összejött egy sráccal, nem rakták ki Fb-ra, úgy tudtam meg amikor élőben találkoztunk. Most nézem a srác adatlapját, amin az van hogy “egyedülálló”, eddig nem volt kint semmi.
2019. jan. 7. 09:19
 1/9 anonim ***** válasza:
76%

Ami a fb-on nincs kint, az nemvan.

32/f

2019. jan. 7. 09:24
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Talán kérdezz rá a lánynál, vagy egy közös ismerősnél, aki tudhatja.

Sokan nem a fb-on élik a magánéletüket, ezért ott nem is osztanak meg ilyen információt.

2019. jan. 7. 09:28
 3/9 anonim ***** válasza:
Fb a napi blikk adag.Miért Fbre kell alapozni mindent,ami ott van az kőbe vésett tény? Kisfenét.
2019. jan. 7. 09:33
 4/9 A kérdező kommentje:
Ha együtt vannak, miért rakta ki a csávó hogy egyedülálló?
2019. jan. 7. 09:45
 5/9 anonim ***** válasza:
48%
Nekem sincs kint semmi, pedig együtt vagyunk már 1 éve. Köze nincs senkinek hozzá.
2019. jan. 7. 09:45
 6/9 anonim ***** válasza:
Lehet hogy óvják a magánéletüket. Vagy pont arra hajtanak, hogy téged bizonytalanságban tartsanak.
2019. jan. 18. 01:18
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem is "egyedülálló" van kint (vagy semmi, nem is tudom mert csak pár emberrel messengerezek, a facebook "része" nem izgat)

Pedig közel egy éve van komoly párkapcsolatom.

2019. ápr. 25. 09:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem a facebook dönti el, hogy ki kivel jár. Lehet olyan hogy ki van írva, hogy egyedülálló azt kapcsolatban van, lehet hogy ki van írva hogy kapcsolatban azt szakított és egyedülálló. Élőben kérdezd meg.
2019. ápr. 28. 13:07
 9/9 A kérdező kommentje:
Update: már nem is ismerősök, viszont a lány két testvérének még igen.
2019. máj. 5. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!