Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor azért szakítottak veletek, mert másba lettek szerelmesek, azt megmondta nektek a párotok, vagy valami más ürügyet talált ki?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 22. 21:07
2/12 anonim válasza:
Mi randiztunk 2x és utána tartalékba rakott és alig beszélgettünk és azt várta hogy én dobjam ki később tudtam meg hogy tartalék voltam. Ezekből tanulni kell ha egy kapcsolatnak tartalék szaga van én rögtön lépek .
3/12 anonim válasza:
Nem kellett ürügyet kitalálnia, mivel lebuktak csókolózás közben. De persze akkor is ment a "félreérted" duma meg hogy ez semmi komoly, de azért szakítsunk. Kiderült, hogy kb. a "kapcsolatunk" nagy részében kavartak.
4/12 anonim válasza:
Nem volt gerince, más ürügyet talált ki.
5/12 A kérdező kommentje:
Hogyan jöttél rá? 4-es.
2019. ápr. 22. 21:20
6/12 anonim válasza:
Nem volt gerince elém állni és megmondani, ezért inkább velem is és vele is kavart évekig. A másik tudott rólam, sőt, undorító módon a barátnőm akart lenni, utólag már látom, hogy milyen egyértelmű volt, hogy csak arra használt, hogy megtudja, éppen hol tart a kapcsolatunk az adott sráccal. Amikor elkezdtem gyanakodni rájuk, akkor visszaolvasva az üzeneteinket, már egyértelmű volt minden. Egyszer pl. kaptam egy bizsu gyűrűt és én hülye eldicsekedtem a lánynak, mire ő annyit írt vissza: Mi az, hogy gyűrűt vett neked? Ez már egyértelműen gyanús volt, miért fájt ez neki ennyire? Hát azért, mert féltékeny volt. Mivel öt évig együtt voltunk és én nagyon szerelmes voltam, nem dobtam ki azonnal és nem is szóltam neki, hogy tudok a dologról. De szépen lassan kiábrándultam belőle annyira, hogy volt erőm szakítani. Ennek ellenére megviselt a dolog. Viszont ők már aznap este kitettek egy közös fotót facebookra. Mondanom sem kell, milyen jól esett...
7/12 anonim válasza:
Nem mondta meg, csak teljesen furán kezdett el viselkedni, mondhatni kivetkőzött magából.
Talán azt akarta, hogy én szakítsak, de fogalmam sem volt erről.
8/12 anonim válasza:
Úgy jöttem rá, hogy pár napon belül feltette a facere, hogy kapcsolatban kivel és olyan fényképeket eseményekkel, dátumokkal, amik még velem egyidőben voltak, amikor azt hazudta, hogy azon a hétvégén munkaügyben külföldön lesz kamionért.
9/12 anonim válasza:
Én nem mondtam meg exemnek. De amúgy is vége lett volna. Azzal, akibe belezúgtam, amúgy se lett köztünk semmi, de arra jó volt, hogy a felé érzett dolog segítsen kilépni egy 3 éves kapcsolatból, ami már van olyan hosszú, hogy nehéz legyen kilépni belőle, de van olyan rossz, hogy érdemes legyen új vizekre evezni.
10/12 anonim válasza:
elmondta, hogy nem tud kiverni a fejéből egy férfit, és nem bírja megallni, hogy ne írjon neki. többször beszélgettünk az érzéseiről, azt mondta hogy hálás amiért mindezt elmondhatja nekem és higgadtan kezelem. (hozzáteszem nem történt köztük semmi) Azóta letörölte a férfit az ismerősei közül és boldogan újságolta hogy döntött mellettem! Azóta egyszer még mondta, hogy rosszkedve volt miatta, de alapvetően sokat javult ezután a kapcsolatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!