Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez igaz a pasi reszeröl?
Ha azt mondja, hogy azert lett vege mert en nem ragaszkodtam hozza.
Egyszer fekudtunk le es utána vártam a hivását de csak pár sms jött az is rá több mint egy hétre
Nem akartam rámászni , keresni mikor nem is tudtam mit érez irántam
Azelött ajánlgatott kapcsolatot de nem tuntem lelkesnek mert nem tudtam, ha igazat mond
Simán igaz lehet. Nekem is volt a képben olyan lány, aki próbálta játszani az elérhetetlent, én hagytam a fenébe, aztán utána derült ki, hogy ő velem akart volna lenni.
Tanulság: Ha felnőtt vagy, felejtsd el a gyerekes játszmákat.
"Azelött ajánlgatott kapcsolatot de nem tuntem lelkesnek mert nem tudtam, ha igazat mond" egyedül ennek alapján 100% hogy igaz és az is, hogy ezt a mujaságoddal jól elcseszted magadnak.
32/f
Pedig be is idéztem, hogy minek alapján írtam.
32/f
Nem igaz. Menekülj, ha valaki kapcsolatot ajánl előre, hisz nem is tudja milyen vagy egy kapcsolatban. Inkább csak beetetes.
A dugas után bő egy héttel érkezett sms az a kategória, amivel magadat alazod meg, ha reagálász rá.
Kuka a pasi
Mivel én értem a férfi nyelvet férfiként, lefordítom neked:
Van valaki más is az életembe, mivel nem akarom felvállalni a konfliktust, hogy a másik nőt választom, ezért úgy alakítottam, hogy ne keress.
Így van indokom arra, hogy konfliktus nélkül elhagyjalak.
Szerintem elég pontos a fordítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!