Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az elmúlt 5 évemet ő töltötte ki ő volt életem első nagy szerelme egyben számomra az igazi . Vagyis csak azt hittem. Hogyan felejthetném el?
Figyelt kérdés
5 éve ismertem meg az exem...ő volt életem nagy szerelme együtt is éltünk számomra mindenben ő volt a tökéletes..tavaly szétmentünk eltelt egy év és ujra elkezdtunk ugy beszelgetni talalkozgatni hogy neki közbe már volt valaki...elköltözött tőle és velem tervezte ujra az életet felhozta a házasságot gyereket stb ujra teljesen szerelmes lettem belé ugymond erre egyik naprol a masikra szakitott velem es vissza költözött ahhoz a nőhöz akivel eddig volt...engem teljesen összetört ez az egész felkavarta az érzéseimet még mindig nagyon szeretem és ezt csinálta :( nem tudom hogy felejtsem el hogy szeressek ki belőle , állandóan az eszembe van :( úgy érzem teljesen bele fogok őrülni :( 28/N2019. júl. 3. 07:02
2/2 anonim válasza:
Fiatal vagy csak ez szamit idovel meg oldodik.
Tiltas torles minden honnan!ne keresd ne sovarogj utanna. Halgass sok zenet tanulj nyelvet csinalj hobbit magadnak probald meg lefoglalni magad . Bar az iment lett vege egy 7 eves kapcsolatomnak ugy hogy egyutt lakunk meg remelhetoleg holnap elhuz innen de ma este mar randizott:D.
Meg ertelek majd bele pusztulok hogy probal meg alazni de nem veszem fel.
Legyen benned tartas.
Es csak ezt mondogasd magadban egyszer voltam bohoc tobbet nem leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!