Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítani akarok, hogy tegyem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítani akarok, hogy tegyem?

Figyelt kérdés

Lehet fura a kérdés. A párom egy héten kb két napot hajlandó velem tölteni. Mert elvileg neki annyi dolga van, meg semmire nincs ideje, meg stb. stb. Kezdem kifogásnak érezni az egészet. És valahol már azaz érzésem egy ideje, hogy teher vagyok neki, és hogy számára ez a heti két nap találkozás is sok. Volt már, hogy csak heti egyszer tudtunk találkozni miattam, és egyáltalán nem zavarta, sőt jól elvolt.

Úgyhogy számomra vége. Elegem van, hogy olyan emberrel vagyok együtt, aki összesen heti két találkozót akar, vagy még annyit se.

Lakótársam éjjel nappal együtt van a pasijával, boldogok, szerelmesek, örülnek egymásnak.

Mi meg itt nyünyöggünk két találkozóval, amikor kb 2 kilóméterre lakunk egymástól.

Egyszer egyik ismerősöm kérdezte, ha mindketten ráérünk miért nem találkozunk? És nem tudtam neki mit válaszolni, csak belülről mart egy borzasztó rossz érzés. Magamban azt válaszoltam, hogy azért nem találkozunk, mert ő nem igényli.

Szakítani akarok, viszont egy csomót sírtam már emiatt, szeretem, és borzasztóan fáj az egész, de úgy érzem, hogy miatta elszalasztok valaki olyat, aki attól lesz majd boldog ha együtt vagyunk. És őszintén nekem is egy olyan ember kell, aki minél többet akarna velem lenni.

Mit tegyek? Kérlek hagyjatok ezzel, hogy odaállok elé és megmondom, mert ti is tudjátok, hogy nem ilyen egyszerű. Úgy érzem szétszakadok belülről ha a szakításra gondolok. Már megbántam, hogy anno összejöttem vele, de érzelmileg nagyon nehéz elszakadni a másiktól.

2019. jún. 30. 16:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mit vársz?Értelmes ember szemtől-szembe szakít.Írd meg akkor e-mailben,messengeren,akárhol.
2019. jún. 30. 16:37
 2/11 A kérdező kommentje:
Direkt kértem, hogy az ilyen hozzászólásokat mellőzzétek.
2019. jún. 30. 16:38
 3/11 anonim ***** válasza:
72%
Igen,csak akkor milyen választ vársz,ha szakítani akarsz??Minek a kérdés,ha nem szakítás a cél?
2019. jún. 30. 16:53
 4/11 anonim ***** válasza:
35%

Én elég kapcsolatfüggő-féleség vagyok. Szóval előbb próbálnék új szerelmet találni, és addig együttmaradnék a mostani párommal. Tehát egyik kapcsolatból a másikba ugranék. Mert én félek szakítani, egyedül lenni.

26f

2019. jún. 30. 17:00
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg nem érdekled elég, ha csak hagyod, nem keresed és leépül magától.

Ha szembenézel ezzel a dologgal mire odakerül a sor ki fogod tudni mondani neki, hogy vége.

2019. jún. 30. 17:03
 6/11 anonim ***** válasza:
70%
#4-es, ez a lehető leginkorrektebb módszer, amit csak választhatsz.
2019. jún. 30. 17:05
 7/11 anonim ***** válasza:

"Úgyhogy számomra vége. Elegem van, hogy olyan emberrel vagyok együtt, aki összesen heti két találkozót akar, vagy még annyit se."

Ezt elég, ha közlöd vele. Semmi többel nem tartozol neki.

2019. jún. 30. 17:06
 8/11 anonim ***** válasza:

Tényleg nem er ra sok a dolga?? ezt azért gondold meg

Vagy csak leráz?

9/11 anonim ***** válasza:

Ha érzelmileg nem tud elszakafni,akkorse ùjat nem fog tudni keresni,se hagyni,hogy eltávodjanak.

Fel kell nőni a feladathoz,akkor majd sikerül.Addig meg minden jó így ahogy van.Vagy látogass el szakemberhez.

10/11 A kérdező kommentje:

Lehet az lesz a legjobb ha hagyom leépülni. Csak nagyon sokszor elhiszem, hogy jobb lesz, mert amikor találkozunk jön azzal, hogy így, meg úgy hiányoztam, és de jó együtt. Viszont ha nem vagyunk együtt, ezt nem érezteti...

De megpróbálom hagyni a dolgot, hogy szépen magától leépüljön, hátha így én is egyre inkább elhatárolódok érzelmileg tőle.

2019. jún. 30. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!