Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti varnatok ra a helyemben?
Figyelt kérdés
A baratom szakitott velem 1 ev utan. Nagyon csunyan osszevesztunk, ezt inkabb nem irnam le, de ott en viselkedtem nagyon csunyan, de volt ra indokom. Azota minden nap beszelunk, találkozunk, lefekszunk egymassal. Hazudik otthon hova megy es a baratainak sem mondja el, hogy velem talalkozik. Azt mondja, hogy kiszeretett belolem es elengedte a dolgot es nem tudja garanatalni, hogy ujra egyutt leszünk. Kitartok mellette mar 3 honapja. Elvittem etterembe, ket napos nyaralasra es tovabbra sem tudja eldonteni. Szornyu ez a helyzet,nemtudom mit csinaljak. Irtam neki rengeteg levelet, kezzel is, hogy mennyire szeretem. Nem szerelmes belem, de mindenaron a baratom akar maradni. honapok ota ez megy es fogalmam sincs mit csinaljak.Nehez ugy csinalni, mintha minden nagyon oke lenne. Megy mindig a joreggelt, joejszakat, aludj jot, szep almokat. Nemtudom akar e valamit vagy csak talonban tarthat. Azt is mondta, hogy nem akar most kapcsolatot mert nem akar senkire figyelni.2019. jún. 29. 17:07
1/5 anonim válasza:
Várna a halál. Tömd meg annyiszor, ami betakarja amit rá költöttél, aztán vagy tedd ki vagy figyelj a havi mérlegre, aztán meglátod kibírja-e a "barátság".
32/f
2/5 anonim válasza:
Uristem nincs onbecsulesed h igy lementel kutyaba? Garantalom h mas noket kur melletted es kenyelmes neki h ott a fix aki meg teper is. Labtorlo vagy eppen ha nem tunt volna fel. Csinalna ezt a halal. Iszonyat h itt milyen nok vannak, semmi tartas, semmi onbecsules, h varjatok h tiszteljenek ha magatokat alacsonyitjatok igy le?
3/5 anonim válasza:
Ej.Hát miért hagyod magad?Megmondta,hogy nem szeret,többször is.Csak addig dugogat,amíg nem talál mást.Mit gondolsz,hogy amíg gondolkodik újra beléd szeret?Nem fog.
Azért kedveskedik,mert ha flegma lenne,és lexarom viselkedést,tanusítana,akkor nem tudna ágyba vinni.
4/5 anonim válasza:
Sajnálom, de csak kihasznál téged testileg, anyagilag és lelkileg is.
Hagyd.
Szerintem annál megalázóbb nincs, hogy a barátai előtt is letagad illetve nyaraltatja magát a pénzeden.
5/5 anonim válasza:
Mit takar hogy csúnyán viselkedtél, visszaszóltál neki, vagy belenéztél az előzményeibe? Elsóztad az ebédet? Vagy kiabáltál, megmondtad neki hogy .f,kjfhmmhfd... vagy mi lehetett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!