Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ti várnátok, kitartanátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti várnátok, kitartanátok vagy hagynátok az egészet?

Figyelt kérdés

Ez nem 1-2 éves kapcsolat, nagyon szeszélyes volt de szerettük egymást elsők voltunk mindenben de ahogy lenni szokott az élet akadályokat gördített elénk amiket nem tudtunk kezelni. Ő elhagyott mással volt 1 évig én vártam rá és visszaszereztem mellette voltam mindenben, időt, energiát pénzt nem sajnálva de eljött az ideje, hogy komolyabbra fordítsuk a kapcsolatunkat megalapozzuk a jövőt ne egyik hónapról a másikra éljünk, ezért elvállaltam egy külföldi munkát közölte, hogy szakítani fog ha elmegyek de muszáj volt mennem. Mire hazajöttem akkor szembesültem vele, hogy már mással van nem tudtuk megbeszélni csak veszekedtünk amit neki hoztam idegességemben bedobtam a folyóba. Teljesen szétestem akkor több hónapig nem találtam az utat, nem tudtam elhinni, hogy megint megtette ezt velem, és láttam innen már nincs visszaút ez itt a vége lesz. Nem kerestem több hónapig majd most elhatároztam, hogy igen és beszéltünk is láttam, hogy örül de nem fog visszajönni volt több "randim" is közben de vagy nem működött vagy hagytam az egészet mert nem éreztem azt a bizonyost. Sok hibám van nekem is de akit szeretek azért tüzön vizen át, ő pedig nem várt meg, nem tartott ki nem támogatott más karjaiba ugrott pedig nem szerelmes, és nem tudom mit akarok egyszerre szeretem és gyűlölöm várjak rá vagy sem az a baj az idő nagyon gyorsan repül és az egymás nélkül töltött időt pótolni már sosem lehet majd, a találkozó sem volt jó ötlet mert feltépte a sebeket.

26f

2019. jan. 22. 17:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer már elhagyott. Akkor kellett volna elengedni. Másodszorra is elhagyott, szakított veled, te meg úgy csinálsz, mintha váratlanul ért volna, hogy mással van. Mégis mire számítottál? Most meg még harmadszorra is erőltetnéd... még hányszor kell, hogy lekoptasson mire felfogod, hogy nem te vagy a szíve választottja?
2019. jan. 22. 17:40
 2/7 anonim ***** válasza:
60%

Tényleg nem volt jó ötlet. Engedd el, gyászold meg, lépj tovább.

32/f

2019. jan. 22. 17:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd az egészet. Kétszer már elhagyott, most megint próbálkozol.Ne erőlködj, ne vesztegesd az időd, nem kellesz neki. Bármilyen szomorú is, ne próbálkozz, mert megint összetöri a szíved.
2019. jan. 22. 17:44
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

"Sok hibám van nekem is de akit szeretek azért tüzön vizen át, ő pedig nem várt meg, nem tartott ki nem támogatott más karjaiba ugrott"

Itt a válasz a kérdésedre. Már kétszer megtette veled. Mégis mire várnál, hogy harmadszor is megtegye? Lépj tovább! Abban igazad van, hogy az idő gyorsan repül, ne rá pazarold.

2019. jan. 22. 17:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Hányszor kérdezed mèg meg?
2019. jan. 22. 17:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Most kilátástalannak tűnik az élet nélküle, de hidd el, pár év múlva majd azért fogod a fejed fogni, hogy miért pazaroltál ennyi időt rá. Mellette sose lennél boldog, mert nem szeret őszintén. Ha valaki mélyen érez a másik iránt, ennél több időt is kibír várni. Én lassan 20 éve vagyok hűséges, pedig néha nagyon hosszú időt kell várni rá, amikor másik országban van, mégse merült fel soha bennem, hogy megcsaljam, vagy mással kezdjek kapcsolatot. Valahol rád is vár egy ilyen nő, inkább őt keresd meg. :)
2019. jan. 22. 18:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Azt gondolom el kéne engedned, ő már továbblépett. Közölte veled hogy ha elmégy külföldre ő szakít és így is tett. Nem értem miért háborodtál fel amikor visszajöttél és ő már mással volt. Hiszen nem árult zsákba macskát. Én megértem a csajt, én se bírnám a távkapcsolatot, szükségem van a közelségre. Egyébként meg ha már 2x nem működött, harmadszor sem fog. 31/N
2019. jan. 22. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!