Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is úgy van, hogy egy párkapcsolatban az egyik fél mindig jobban szereti a másikat?
Figyelt kérdés
2019. jún. 28. 17:18
1/9 anonim válasza:
Milyen mértékegységben mérik a szerelmet?
2/9 anonim válasza:
Ahova a kérdést kiírtad, ott van úgy.
32/f
3/9 anonim válasza:
Én szinte csak ilyen kapcsolatokat ismerek. Valamelyik fél nem szerelmes, csak megalkuvó. Attól még működhet egy kapcsolat hosszú távon is. Ritkán adatik hogy mindkét fél annyira odalegyen egymásért.
42N
4/9 anonim válasza:
Vannak időszakok amikor igen. Volt egy hosszú kapcsolatom,amiben szinte váltakoztak az ilyen időszakok egyszer ő egyszer én.
5/9 anonim válasza:
Én szinte csak ilyen kapcsolatokat ismerek. Valamelyik fél nem szerelmes, csak megalkuvó. Attól még működhet egy kapcsolat hosszú távon is. Ritkán adatik hogy mindkét fél annyira odalegyen egymásért.
42N
6/9 anonim válasza:
Igen is meg nem is...
Inkább úgy fogalmaznék, hogy az "összege" mindig ugyanannyi. Ha 10 egység a max, akkor akkor van egyensúlyban a dolog, ha mindketten 5-5 egységnyire szeretitek egymást, de persze ez eltolódhat pl. 6-4, vagy 7-3 arányra is, viszont az osszege mindig 10 egység
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Csak érdekelt, ki hogy vélekedik
2019. jún. 28. 22:53
9/9 anonim válasza:
Mindenki a maga szerelmét érzi a legerősebbnek. Innen nézve megválaszolhatatlan a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!