Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem azt csinálom, amit kellene?
Bizalmatlanságra adtam okot.
Az első rossz húzásom a kibékülés után az volt h hazudtam és kiderült. A második húzásom pedig h nem mondtam el mindent és kiderült. Ezt már nem bocsátja meg, ez sok neki.
Az én exem ugyan ezt játszotta el velem régen, csak nekem nem volt elég tököm hozzá akkoriban, hogy kidobjam, megbocsatottam neki és 2-3 évet elpazaroltunk egymás életéből azzal hogy lehuztuk egymást nullára.
Örülj neki, hogy vége van. Mert csak rosszabb lenne.
Tanács:
1. Ismerd meg magad, hogy milyen vagy teljesen objektíven és őszintén.
2. Ne félj kimondani bárkinek, hogy milyen vagy, ne szégyelld. Akkor találod meg az igazi boldogságot, ha leszarod milyennek látnak téged.
Nem csaltam meg. Ártatlan dologról van szó. Mégsem mertem elmondani, mert rosszul érintette volna, ahogy érintette is, de az még jobban h hazudtam/eltitkoltam. De hiába mondok bármit is neki.
Szerintem is csak időpazarlás lett volna. Így meg már végképp.
Jobb is, hogy szakítottunk. Sok minden hiányozni fog, szerelmes voltam belé. 1-2 dolog, ami probléma volt számomra, azok meg olyanok voltak, amiket nem bírtam igazán soha elfogadni (szabadidő, az ő pénzproblémái, motiválatlansága a teendők iránt). A problémák miatt szakítottam, és gxakorlatilag a kibékülés is azok fennállása miatt ment gallyra.
Ilyan furcsa ez a kettősség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!