Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye ez nem normalis? Jogosan hagyom el?
Figyelt kérdés
Sziasztok!14 honapos a kislanyom,egy hete elhagytam az apjat,mivel reggeltol estig dolgozik,tudom ertunk,de ha haza er es a gyerek meg fent van kb 30 percet akkor sem foglalkozok vele,max puszit ad aztan szalad ki a nappaliba telozik es sort iszik!Egy hete teljesen betelt a pohar nalam,es szepen kulturaltan probaltam vele beszelni,hogy faj ,h nem sokat van itthon ,de ha itthon van is elvan a teloval,es jol esne ha keson jon haza is,legalabb mondana azt,h elaltatja a lanyunkat,h addig is vele legyen,eddig kb 2 3 ha talan megtette!Idegbetegen ram csapott,es elkuldott az anyamba ,h a multkor is o altatta el ,h mondhatok olyat ,h egyersem?!Azok utan osszepakoltam,es wlkoltoztem.Elegem van belole ,h hiaba megy 7-6 napot es tudom ertunk de semennyit nincs velunk ha van kis szabad idelye!En nem igy kepzeltem el a csaladot:(
Hahó emberek, "idegbetegen rám csapott". Most hol van az "első pofon után ott kell hagyni" szöveg? Kérdező, jól tetted. Agresszív ember mellett nem szabad megmaradni.
2019. jún. 18. 06:15
12/17 anonim válasza:
Idelye...
Nyáriszünet ON...
2019. jún. 18. 06:15
13/17 anonim válasza:
Én úgy értelmeztem az írást, hogy megütött. Ez esetben minden más tizedrangú. Azonnali költözés jöhet csak szóba. Aki egyszer megteszi megteszi újból mondhat akármit.
2019. jún. 18. 07:10
14/17 anonim válasza:
Megütött ...még jó h elköltöztél!!
1)szólt sokszor h haho kevesebb penz is eleg
2)oke h faradt, de egy pici gyerekrol beszelunk. Fel ora vele foglalkozas a sör es telo helyett a gyerekkel, utana lepihenhet. Mondjuk nekem a pihenes is mast jelent. Leul, eszik, zuhanyzik, esetleg utána bekapcsolja a tvt, telot, de nem ezzel nyit plusz piaval. Hiaba jol esik egy hideg sör ebben a melegben.
3)A masik, hogy nagy valakinek gondolja magát,mert egyszer egy honapban elaltatta....
4) megütötte.... Ehhez többet nem is kell hozzafuzni
2019. jún. 18. 07:34
15/17 anonim válasza:
Elköltöztél. Ha utánatok megy, és vissza akar titeket szerezni, akkor lehet, hogy érdemes újra elkezdeni találkozgatni, és új alapokra helyezni mindent.
Ha napokig, hetekig le se tojik titeket, akkor pont ideje beadni a válást.
2019. jún. 18. 08:56
16/17 A kérdező kommentje:
14 es koszonom! Jol osszefoglaltad!
2019. jún. 18. 10:03
17/17 anonim válasza:
Ez a duma, hogy "értünk dolgozik"... miért, akkor mit csinálna, hogyha nem lenne családja? Akkor nem dolgozna, vagy mi?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!