Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye ez nem normalis? Jogosan hagyom el?
Figyelt kérdés
Sziasztok!14 honapos a kislanyom,egy hete elhagytam az apjat,mivel reggeltol estig dolgozik,tudom ertunk,de ha haza er es a gyerek meg fent van kb 30 percet akkor sem foglalkozok vele,max puszit ad aztan szalad ki a nappaliba telozik es sort iszik!Egy hete teljesen betelt a pohar nalam,es szepen kulturaltan probaltam vele beszelni,hogy faj ,h nem sokat van itthon ,de ha itthon van is elvan a teloval,es jol esne ha keson jon haza is,legalabb mondana azt,h elaltatja a lanyunkat,h addig is vele legyen,eddig kb 2 3 ha talan megtette!Idegbetegen ram csapott,es elkuldott az anyamba ,h a multkor is o altatta el ,h mondhatok olyat ,h egyersem?!Azok utan osszepakoltam,es wlkoltoztem.Elegem van belole ,h hiaba megy 7-6 napot es tudom ertunk de semennyit nincs velunk ha van kis szabad idelye!En nem igy kepzeltem el a csaladot:(2019. jún. 17. 21:44
1/17 anonim 

válasza:

Ki lett volna ha értelmes felnőtt módjára leültök megbeszélni? Valamit valamiért. Ha fontos a jólét, az áldozatokkal jár. Ha az a fontosabb, hogy veletek legyen, akkor felhozhattad volna neki, hogy neked nem számít, ha valamivel kevesebb pénzt hoz haza, ha cserében többet van veletek.
2/17 A kérdező kommentje:
En mar sokszor mondtam,de hiaba!
2019. jún. 17. 22:11
3/17 anonim 

válasza:

A gyerekem apját 1 akadály 1vita miatt nem hagynám el. Lehet így... Lehet úgy élni. A testvérem éjjel nappal oda van, nem veszi ki a részt a gyereknevelésben. Luxus autóval járnak luxus háza van a felesége nem szenved az anyagi dolgokban hiányt ez így nekik tökéletes. A férjemnek ajánlott munkát amit vissza utasított. Sokkal sokkal szerényebben élünk de ő a szó szoros értelmében a nagy betűs apa és férj. Nekünk pedig így a jó. De mi ezt már átrágtuk egy párszor. Futottam volna még egy pár kört a férjednél, hogy megjavítsuk a kapcsolatunkat. Keresném az okokat miért egy üveg sör mintsem velem legyen vagy a gyerekkel.
4/17 A kérdező kommentje:
Mar nem az elso ,h szolok ezekert a dolgokert! O faradt hagyjam beken! Ertunk dolgozik en nem ertekel! Este hagyjam mar beken,egesznap dolgozik had legyen bar 1 oraja sajat magar ! Ennyi! Ez a sokadik kor volt mar ,
2019. jún. 17. 22:27
5/17 A kérdező kommentje:
Elso perctol ez volt,ha korabbam ert haza akkor is telo,meg sor! Ha szoltam neki szepen mindig vita volt,h mit kene csinaljon alljon mellettem? Hiaba kertem h legyen addig bar velunk mig altatok! Meguntam hogy 14 honap alatt az az esti program ,h mire el alszik a gyerek es ,ki mennek hozza beszelgetni mar fekszik le merr faradt:(
2019. jún. 17. 22:30
6/17 anonim 

válasza:

Sokszor szokott annyi lenni a probléma, hogy anya alig várja, hogy apa kezébe nyomja a gyereket, míg apának kellene egy fél óra nyugi, amíg átáll otthoni üzemmódba, pl. vacsorázik - ami gyerek mellett anyának luxus... Lehet egyébként bármi, ami miatt a munkába menekül? - pl. tipikus ha sokat kritizálod és nincs elismerés vagy ha belefolynak a nagyszülők vagy ha hiányzik a szex... Rossz forgatókönyv, ha mindegyikőtök egyre több sérelmet gyűjt össze, és persze hiába várja, hogy a másik kedvesebb legyen, hogy majd cserébe ő is az lehessen.
7/17 anonim 

válasza:

Alap kérdések:
A gyerek megszületése előtt is ennyit dolgozott? Ha igen, akkor pontosan tudtad, mi várható, tehát teljesen inkorrekt ezt fölhánytorgatnod neki. Ha nem, akkor mióta és mi miatt változhatott meg?
Hétvégén is dolgozik? Ha igen mikor veszi ki a szabadnapjait? Akkor elvan a gyerekkel? Akkor le lehetne ülni vele megbeszélni a dolgokat?
Mondtad-e már neki korábban, hogy X ezer forinttal kisebb fizetésnek is nagyon-nagyon örülnél, ha cserébe többet tudna veletek lenni?
8/17 anonim 

válasza:

Szerintem ezt nem a gyakorin, idegeneknek kellene eldönteni, nem tudunk minden részletet, meg amúgy is a te döntésed, hogy szakítasz-e.
9/17 anonim 

válasza:

És nem beszéltétek meg, hogy képzelték el a családot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!