Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érdeklődik keres még mindig?
A párom 5 hónapja szakított velem . Mikor elköltöztem is nagyon nehéz volt , mert láttam és mondta is, hogy neki sem könnyű de így alakult. A szakítás oka az volt, hogy sokat veszekedtünk, többnyire az anyós szarkavarása miatt.
Nagyon rosszul viseltem, de pár hónap múlva kezdtem már jobban lenni. Egy-két hete elkezdett rendszeren keresni, érdeklődni, hogy vagyok, mi újság , csak azért hívlak mert, csak azért írok mert címszóval.
Állítólag nem volt neki senki illetve jelenleg sincs.
Nem értem, hogy mire jó ez?
Persze tudom, előbb utóbb leállítom de a véleményekre kíváncsi vagyok.
Nem hiszem, hogy szexet akar, mert a hogy vagy, mizu pár mondatnál tovább nem jutunk.
Hát 3 hónappal ezelőtt a nyakába ugortam volna , de azért ahogy telik az idő kezd csillapodni a helyzet nálam.
Egy biztos , hogy még vannak érzéseim és így , hogy folyamatosan keres így felzaklat engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!