Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után az ilyen viselkedésnek mi lehet az oka?
Te is azok egyike vagy,akik belebuktak abba,hogy azt hitted annyira jó nő vagy,hogy majd az ajtónál fog pitizni,hogy gondold át.Hát nem...
Amùgy 1#-el egyetértek.
Kidobtad, mégis miért keresne? Normális ember nem fut olyan szekér után, ami úgyse veszi fel.
Normális nő, akiben van gerinc, nem siránkozik azon, hogy a srác, akit dobott, nem keresi.
1-es válaszolóval értek egyet.
Én nőként voltam a srác helyében. Ismerkedtünk, minden rendben volt, kb 2 hónapig, majd egy együtt töltött hétvége után kidobott.
Utána próbált visszajönni, de addigra én már megismertem azt az embert aki azóta a férjem.
Mondjuk ha nem ismertem volna meg, akkor sem mentem volna vissza hozzá valószínűleg ha valami nem megy azt nem kell erőltetni.
Pont ezen gondolkodom, hogy írok neki. Csak az egyik barátom azt mondta erről, hogy ha hiányoznék neki, illetve szeretne még tőlem valamit, akkor hiába, hogy én küldtem őt el, keresne ő magától is. Pont azért, mert hiányoznék, és az felülírná az esetleges büszkeségét vagy megbántottságát.
Na ez ütött szöget a fejembe, és ezért is írtam ki a kérdést ide, hogy mások hogyan látják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!