Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyit szoktatok bánkódni szakítás után?
Elsőre megviselt, másodjára már kb. megtörtént aztán ennyi, kb. vállvonogatós eset.
Igaz másodjára már nem tudtam ezt átérezni annyira. Ahogy a többit sem ami még esetleg lesz.
Én mindig csak egyszer csalódom valamiben, utána már megmarad a tanulság.
Attól függ. Mennyire voltam szerelmes, voltak-e nehézségek, hogyan történt a szakítás. Volt ami el sem kezdődött már vége lett, kölcsönösen mondtuk, hogy nem érzünk a másik iránt mélyebb érzelmeket és a kialakulásukra sincs sok esély. Már aznap túltettem magam rajta.
Akit imádtam, akartam, minden jó volt és a semmiből szakított azt egy év után is hiányolom.
A tartalomtól,és a kapcsolat minőségétől is függ.
Általában hamar túlteszem magam látszólag.Lélekben gyászolom meg.Kapcsolatfüggő voltam régen,de mostmár megállapodtam.
Az első és a 2. nem viselt meg nem bánkódtam semmin. Mert őszinte volt mindkettő.
A 3. igen. De ez azért mert kib**aszott nagyot csalódtam, mint társban és ami még rosszabb, mint emberben is. Szóval úgy értve, hogy amilyen ember ő valójában ha nincs senkije akkor is. Iszonyatosan félreismertem, valószínűleg elvakított a rózsaszín köd....de itt inkább dühös és mérges voltam. :)
Csak a 3-nál csak itt volt sok vita.
A 4. után talán picit bánkódtam de normálisan el tudtunk válni.
Amúgy vége van, kész ennyi, nincs mire várni, nincs miért hónapokig kínlódni, és az évek kib**aszott gyorsan elszállnak magamon is érzem...már őszülök is picit basszus...borzasztó és ahhoz még nem vagyok elég idős na :)
Nagyon gyenge vagyok lelkileg, több hónap telt el a szakítás óta, de a mai napig sírni tudnék!!!
Ismerkedek, de egy pasi se vonz úgy, mint az exem :(
Gondolom ő jól el van, mert nem keres, szóval én akármennyire is hiányzik, az én érdekemben elengedem!!!
25 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!