Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm szakított velem egy hónapja, de most újra össze akar jönni, mit tegyek?
Több dolog volt, nem állt még készen a kapcsolatra (egy 2 éves kapcsolatból jött ki) és a barátai is azt mondták neki, hogy találna nálam jobbat. Én akkor összetörtem, de szép lassan elfogadtam, ma reggel felhívott, hogy nagyon sajnálja a dolgot, megbánta, hogy így alakult az egész, hogy hallgatott a külső benyomásra, mert most hogy átgondolta egyedül az egészet rájött, hogy mit is érez pontosan és hogy milyen hülye volt, hogy ezeket mások miatt elnyomta.
Bevallom, feltörtek az érzelmek bennem reggel mikor beszéltünk.
Ti mit tennétek a helyemben?
A lecsó sem jó újramelegítve.
Lehet csak nem jött össze a számítása, lehet tényleg megbánta.. Te ismered melyik a valószínűbb.
Én biztos nem mennék bele,de! Mivel én nem te vagyok, tégy ami neked jó.
Miután a kétéves kapcsolatából kijött, mennyi ideig voltatok együtt, amíg tőled elment? Szerintem csak ugródeszkának akar használni, mondván "Ha nincs ló, jó a szamár is."
Azért viszont csatlakozom azokhoz, akik azt tanácsolják, hogy fogadd el az ajánlatát, de ne ess kétségbe ha elhagy.
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!