Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondta nem akar velem lenni, és szakított. Kb 3 hétre rá megkeresett, és könyörög, hogy kezdjük újra. Szerintetek?
Osszekoltoztunk a barátommal, rá 4 hónapra megunta a kapcsolatukat,megunta a veszekedeseket, és szakított.
Azzal magyarázta, úgy érzi, hogy túl komolyra fordultak köztünk a dolgok,es ő még szeretne szabad lenni, nem akarja elkotelezni magát.Szerintem meg így nem is kellett volna kapcsolatot kezdenie. Sok veszekedesunk adódott ebből..vegul szakitottunk
Rá 3 hétre megkeresett. Elmondta, mennyire megbanta a szakitast,es hogy bánja, hogy nem nyitotta ki hamarabb a szemét. Azóta csak kedveskedik, próbálja belopni magát a szivembe(persze én mindvégig szerettem őt a kapcsolatunkban, és a szakítás után is)
Mindig elmondja, hogy megbánta a sok veszekedést,hogy nem volt elég türelmes.
Nagyon megijjesztette a tudat, hogy talán valaki mással osszejovok. És állítása szerint itt jött rá, hogy mégis velem akar lenni, hogy mennyire szeret még, es hogy szüksége van rám, ismét velem akar élni.
Mi a véleményetek?
Lett egy új csaja, de azzal mégsem jöttek össze a dolgok így most teper vissza, hogy ne maradjon pun_ci nélkül.
Ettől függetlenül, ha egy kapcsolatban 4 hónap után kibírhatatlanul sok a veszekedés, akkor kár erőltetni.
Kell a fix luk,bárki jo lesz alapon,a keresés alatt is kell szex ami ingyen van.. 4 hónap után nem költözöm össze,4 honap után megunja... Hajtsd el.. :(
40N
A képlet egyszerű mint egy százasszeg: 3 hétig nem kapott pinát, most legegyszerűbb és legkönnyebb módja annak hogy ürítsen te vagy. Szereted, tudja hogy pikk-pakk le tudja rólad könyörögni a bugyit.
Ha kielégült megint lelép pár hétre és ha közben megint nem talál lyukat akkor megint ott vagy neki te.
Vaaaagy!
Mivel pasi idő kellett neki ahhoz, hogy feldolgozza.
Neked vannak erzéseid, neked jó vele?
Ezek után van közös jövő képetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!