Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt egy lány?
A 6-os válaszoló vagyok. Átéltem a szitut csak a másik oldalról. Egyedül élek, és azért hogy találkozzak a barátommal átszerveztem a heti menetet, mosás, bevásárlás főzés, stb. Randi előtt zuhanyzás, hajmosás, szőrtelenítés, főztem is hogyha úgy volt hogy ő jön, siettem hogy minden meglegyen, erre lemondta. Többször is.
Folyamatosan azt éli meg az ember lánya, hogy nem fontos, halasztható vmi, esetleg csak szexre kell, nem érdekli a másikat, le sz@rják, hülyét csinálnak belőle, de tuti hülyén érzi magát mert főzött, borotválkozott, készült. Amúgy meg vannak a lányoknak is igényei közös programra, együtt töltött időre, szexre, pozitív visszajelzésre, de kB úgy vannak beállítva hogy a biztonságot keresik, aminek része a kiszámíthatóság, szavahihetőség, hogy ott van a másik.
Megbeszéltünk egy randit, és vagy volt belőle vmi, vagy nem. Mindig kB 50% eséllyel jött be amit ígért, már akkor lepődtem meg ha tényleg megjelenő, "meg tisztelő" hogy beszorít a napirendjébe. Én meg átszerveztem a napot, mert ő akkor ért rá, az én dolgom halasztható, készültem, főztem, lemondta, én meg minden lemondott randi után bőgtem a párnámba, mert engem legalább érdekelt meg szerettem volna hogy komoly kapcsolat legyen, ő érdekelt, de elegem lett hogy szórakoznak velem. Aztán egy idő után már nem érdekelt. Nem volt ott soha, nem volt ideje hogy megismerjem vagy belé szeressek, és a sok lemondott randi után m@r nem is akartam. Feleslegesen pazarolta az időmet, de lényegében magamból csináltam hülyét hogy eddig benne voltam. Minden szívfájdalom nélkül mondtam azt hogy legyen vége.
Szerintem a ti kapcsolatotok is vmi ilyesmi lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!