Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ti ismerősök maradtatok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ismerősök maradtatok a facebookon szakítás után az exel?

Figyelt kérdés

2019. jún. 5. 11:35
1 2
 11/20 Fruzs33 ***** válasza:
50%

1-2-vel jóban vagyok.A többivel nem tartom a kapcsolatot.

Az egyik exem nagyon csúnyán viselkedett.Visszahallottam a barátnőmtől,hogy mindenféle közös szexuális képünket mutogatta ismerősöknek,meg én voltam a ribNc,viszont a szemembe tud nyalni,azóta nem is beszélek vele.Azzal az 1-2 normálissal igen.

2019. jún. 5. 15:29
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyikkel nem, akivel csúnyán váltunk el, a többiekkel igen.
2019. jún. 5. 21:34
 13/20 anonim ***** válasza:
72%
en nem szoktam kitorolni oket, viszont a legutobbi baratnom olyan csunyan megbantott, hogy a szakitas utan a szemem elott ismerkedett, hogy ot kitoroltem es le is tiltottam. igy jobb lesz mindkettonknek.
2019. jún. 6. 00:04
 14/20 anonim ***** válasza:
57%
Ez most komoly? Úgy írsz a facebookról, mintha az törvényben lenne megírva. Nyilván, akivel jó a kapcsolatod, az marad, akivel nem, azt töröld a facebookkal együtt.Máris nyugodtabb lesz az életed.
2019. jún. 7. 06:24
 15/20 De La Cruse ***** válasza:
0%

Miért bámulnád tovább az életét?

Ha nem akarsz az életedbe negetív befolyást akkor még az ajándékait is kidobod.

Ha meg bukdácsolni meg orra esni szeretnél akkor ragaszkodj az emlékeihez és legyél boldogtalan egész életedben.

Ha meg nagyon hiányzik akkor inkább gondold át mit rontottál el és, hogy ő mit rontott el és szerezd vissza és ne engedd, hogy ugyanabba a hibába esettek ismét.

2019. jún. 7. 08:45
 16/20 anonim válasza:
Nem voltunk haragban, mégis le lettem tiltva 😃
2019. jún. 9. 10:52
 17/20 anonim ***** válasza:
Volt akivel igen, volt akivel nem. F 40
2019. jún. 9. 22:48
 18/20 anonim ***** válasza:

Mi megmaradtunk ismerősnek bár a szakítási hulllákban 3szor is törölt :D

Aztán pár évig ismerősök voltunk viszon miután lett párja az féltékeny volt arra hogy néha rám ír az exem így mondta hogy letöröl de csak a párja miatt viszont ugyan úgy tudunk beszélgetni.

2019. jún. 11. 13:14
 19/20 kokohoho ***** válasza:
Akivel legutóbb szakítottam, azt sem todom, hogy él e még. 36 éve vagyunk együtt asszonykámmal és imádom, de a facén, nem vagyunk ismerősök. Kb egy éve regisztrált fel, de megbeszéltük, hogy nem jelöljük egymást ismerősnek! Nem ott éljük az életünket. Ha valamit elakarunk egymásnak mondani, azt bármikor megtehetjük. Talán annak is köszönhető, hogy nincs tapasztalatom, az exekkel való szakítás utáni szokásokról, hogy mindenben számíthatunk, de nem telepszünk egymásra.
2019. jún. 13. 13:13
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem.
2022. szept. 21. 04:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!