Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már, hogy valamelyik exetekkel szakítás után barátok maradtatok?
Figyelt kérdés
2016. okt. 8. 13:02
2/12 anonim válasza:
Igen. Nem jó haraggal elválni :)
3/12 A kérdező kommentje:
És meddig tartott a kapcsolat?
2016. okt. 8. 13:06
4/12 anonim válasza:
Én nem tartom a kapcsolatom az exeimmel, de van olyan, akikkel összefutok spontán. El tudunk beszélgetni, mint bármilyen jó ismerőssel.
Baráti kapcsolatot viszont nem ápolok. Igaz, én amúgy sem vagyok az a "tartsuk fenn a barátságot mindenáron" típus, sok barátommal megszakadt a kapcsolatom, amikor megszakadt az az élethelyzet, ami összekötött bennünket. Hát az exekkel is így van...
5/12 anonim válasza:
Nem.Én nem tudom elképzelni,hogy szakitás után barátság legyen.Hogy tudj barát lenni amikor egykor arra a férfira vagy nőre,férfiként nőként tekintettél.Nem ,ebből ha barátság is lesz sokáig nem tart.Nállam ez lehetetlen.
6/12 anonim válasza:
Az elsovel igen. Ket evtol tobb volt a kapcsolat. A masodik idonkent felbukkan,de csak azert,mert remenykedik,hogy megtud kapni szexre...a harmadik szakitas meg meg eleg friss.
7/12 anonim válasza:
Nem! Még csak az kellene!
Én mindegyik exemmel haragban vagyok.
8/12 anonim válasza:
nem barát. de néha beszélünk általános dolgokról. jóban vagyunk úgymond 3 évig voltunk előtte együtt
9/12 anonim válasza:
Nem barát, de a jó viszonyt mindenképp ápolni kell, ha nem haragban válnak el egymástól. Egy hosszú kapcsolat után időnként miért ne kérdezhetném meg, hogy mi van vele?
10/12 anonim válasza:
A barát az erős túlzás, de mindegyik exemmel próbálom tartani a kapcsolatot. Szakítás után jobb egy kis szünet, de ha lenyugodtak a kedélyek, akkor jó néha találkozni azzal a nővel, akivel szinte össze voltam nőve egy ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!