Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nők ti is számítanátok ez miatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők ti is számítanátok ez miatt?

Figyelt kérdés
Motorbalesetet szenvedtem, részben az en hibámból, részben pedig a kamionos hibájából, de ez mindegy. Mikor megtudta, hogy kórházban vagyok eljött hozzám, hogy szakítson, mert neki nem fér az bele, hogy azon aggódjon, hogy mikor esek el akkorát hogy lebénuljak. Na most a "szobatársam" szerint, nem is szeret a csaj és elgondolkodtam, hogy érdemes lenne e harcolni érte. Szerintetek?

2019. máj. 29. 10:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
"érdemes lenne e harcolni érte." Magyarul ez mit jelent? Mi a szart harcolsz?????
2019. máj. 29. 11:10
 12/15 anonim ***** válasza:
Keress inkább a motoros vagy motort szerető csajok közt. Motoros feleségként azt mondom, hogy őt is megértem, ez nem mindenkinek való (ahogy a katona, tűzoltó stb feleség élet sem). Igen veszélyes, igen előfordul baleset és jobban sérülhetsz mint autóban (külön vállveregetés amiatt, hogy bevállaltad, hogy részben a te sarad is a mostani, kevesen vallják be sajnos ha hibáznak) stb. Amit magam körül látok, az az, hogy kevesen értik meg ezt a fajta "életet" ha amúgy nincsenek benne, van amikor már akkor jön elő a gond amikor gyerek lesz. Nálunk is megvan a féltés és az, hogy aggódok sokat, hogy haza is érjen, pedig nem vadbarom, aki kockáztat ha kell ha nem, de balesete lehet (akár gyalog is), megy motorozni is, akár 2-3 napos túrákra is, akkor egyedül vagyok a gyerekkel. De ezt vállaltam amikor összejöttünk 🤷‍♀️. Megértem őt is, hogy neki ez sok(k) volt, beszéljétek át, de ha neki ez nem fér bele akkor inkább ne eröltessétek ezt, mert vagy neki vagy neked nem lesz jó. Lehet hírtelen felindulásból mo dta amit, de lehet tényleg neki ez már nem fér bele és sose lenne ezek után nyugodt.
2019. máj. 29. 11:47
 13/15 veterán vas ***** válasza:

Ha jól értem, a kórházi szobatárs beszólása elbizonytalanított, és most vadidegen emberek véleményére vagy kíváncsi. Talán az ezekből vont statisztikára akarod alapozni a további kapcsolatotokat?

Hmmm.......

2019. máj. 29. 11:50
 14/15 anonim ***** válasza:
:D engedd el a csajt semmi értelme egy ilyennel együtt maradni.
2019. máj. 29. 12:06
 15/15 anonim ***** válasza:
Én biztos nem. Különösen nem szeretem a motorokat, de nem zavarna, ha motorozik a pasi. (Csak motorral lehet akkorát esni, hogy lebénuljon az ember?)
2019. máj. 29. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!