Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők ti is számítanátok ez miatt?

Ne haragudj, de az a nő, aki a bajban egy pillanat alatt magadra hagy az nem csak hogy nem szeret, de még elég gyenge jellem is!
Mielőbbi gyógyulást!

Én pont emiatt össze se jöttem volna veled, milyen már, hogy neki ez most esik le...
Tudom, autóban is érhet baleset vagy gyalog, de esélynövelés akkor is

Most tanulta meg, hogy sokan miért nem jönnek össze motorossal. El se tudod képzelni, hogy milyen érzés, amikor jön a telefon, hogy a szeretted kórházban van. Teljesen lesokkolta.
Nekem se kéne egy száguldó szervdonor. Szombaton is okozott kellemetlen pár órát, hogy pont láttuk, ahogy előttünk kielőz egy autó, nem vette észre, hogy a motoros már előzésben van, és ráhúzta a kocsit. Az autóban ülőknek a sokkon kívül nem lett baja. A motorosra mi hívtuk a mentőt, a férjem meg egy másik férfi ment le a szántásba megnézni, hogy él-e.
Kinek hiányzik ez?

Ez nem csak motorosoknál van így, hidd el!
Tűzoltó haverom imádta a melóját, de a csaja amikor terhes lett ultimátumot adott neki. Vagy leszerel, vagy abortusz, mert nem akarja majd apa nélkül nevelni.
Nekem akkor volt ilyen, mikor a 2. turnusra mentem Afganisztánba. Megvárt ugyan, de már nem volt olyan a kapcsolat, szét is mentünk pár hétre rá.
Megértem a lányt. Egyikőtök sem hibás!

"El se tudod képzelni, hogy milyen érzés, amikor jön a telefon, hogy a szeretted kórházban van. Teljesen lesokkolta."
Ezt ugye nem gondolod komolyan? :D Ha tudnád, hány olyan gerinctelen embert láttam már, aki csak vetítette kifelé, facebookon, instán a "tökéletes kapcsit", aztán az első betegségnél vagy negatívumnál (baleset, munkahely elvesztése stb.) egyből kukázta a "szerelmét"...
Kérdező, eszedbe se jusson "harcolni" egy ilyen "társért". Egyrészt az ilyen "harcolás" legtöbbször csak görcsös próbálkozás eredmény nélkül. Másrészt ezek után retteghetnél, hogy ha összeszedsz egy komolyabb náthát, kidob, mert neki "nem fér bele, hogy a férfináhta miatt aggódjon".

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!