Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett mostanàban hatalmas divat Facebook-on szakítani?
Az összes baràtnőm, aki szakítani akart velem, mind netes formàban kérte, én voltam az, aki azt kezdeményezte, hogy zàrjuk le korrekt módon a dolgot, úgy, hogy szépen összeülünk és lezàrjuk. Nem egyedi dolog ez. Régen az SMS-ben szakítàs lehetett a divat, csak a Faceboook elterjedésével vàltozott az eszköz.
Jómagam egyébként teljesen kiàbràndultam a komoly kapcsolatokból. Eszemben sincs pàrkapcsolatban élni, inkàbb bulizok majd, és nőkkel mulatok.
Na de, ezt csak mellékesen jegyeztem meg. :D
Tehàt miért lett divat ez a netes/SMS-es szakítàs? A végtisztesség ennyire nem jàr a màsik félnek?
talán ilyen volt a kapcsolat minősége is, hogy nem érdemel komolyabb lezárást.
saját tapasztalatból tudom, hogy a személyes szakítás kínszenvedés, nyafog a másik, sír, hisztizik akár.
ha nyilvános helyen vagytok, akkor azért gáz, ha valamelyikőtök lakásán, akkor meg azért.
Ahogy a 3-as, én is egyszer szakítottam Facebookon, amikor már ezredjére téptem a azám, hogy változzanak a dolgok, illetve századjára nem vette komolyan az élőben megbeszélteket.
Annyira kiidegelt a végére, hogy elviselni sem bírtam, a szakítást meg élőben tudtam, hogy nem fogja komolyan venni, így rövid velős üzenet és tiltás lett belőle.
Ez nagyon szélsőséges eset mondjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!