Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért lett mostanàban hatalmas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett mostanàban hatalmas divat Facebook-on szakítani?

Figyelt kérdés

Az összes baràtnőm, aki szakítani akart velem, mind netes formàban kérte, én voltam az, aki azt kezdeményezte, hogy zàrjuk le korrekt módon a dolgot, úgy, hogy szépen összeülünk és lezàrjuk. Nem egyedi dolog ez. Régen az SMS-ben szakítàs lehetett a divat, csak a Faceboook elterjedésével vàltozott az eszköz.

Jómagam egyébként teljesen kiàbràndultam a komoly kapcsolatokból. Eszemben sincs pàrkapcsolatban élni, inkàbb bulizok majd, és nőkkel mulatok.

Na de, ezt csak mellékesen jegyeztem meg. :D

Tehàt miért lett divat ez a netes/SMS-es szakítàs? A végtisztesség ennyire nem jàr a màsik félnek?

2019. máj. 5. 21:00
1 2
 11/13 anonim válasza:

talán ilyen volt a kapcsolat minősége is, hogy nem érdemel komolyabb lezárást.

saját tapasztalatból tudom, hogy a személyes szakítás kínszenvedés, nyafog a másik, sír, hisztizik akár.

ha nyilvános helyen vagytok, akkor azért gáz, ha valamelyikőtök lakásán, akkor meg azért.

2019. máj. 5. 23:44
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én még ilyet sose láttam, pedig elég sokat használom. Talán érdemes lenne inkább ott megkérdezni erről az ismerőseidet :)
2019. máj. 6. 00:07
 13/13 anonim ***** válasza:

Ahogy a 3-as, én is egyszer szakítottam Facebookon, amikor már ezredjére téptem a azám, hogy változzanak a dolgok, illetve századjára nem vette komolyan az élőben megbeszélteket.

Annyira kiidegelt a végére, hogy elviselni sem bírtam, a szakítást meg élőben tudtam, hogy nem fogja komolyan venni, így rövid velős üzenet és tiltás lett belőle.

Ez nagyon szélsőséges eset mondjuk.

2019. máj. 6. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!