Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hatalmas őrültség lenne azt kipróbálni hogy a Miskolcon élő összes 14-18 közötti átlagosabb lányra ráírnék FB-on egy ál-profillal ismerkedési szándékkal?
De nem vmi gagyi szöveget hanem egy kidolgozott, precíz és vonzó tulajdonságokat sugalló szöveget. (majd kitalálom, értek hozzá :D)
Mi a véleményetek?
Lányok, hogy reagáltok ha kaptok egy olyan levelet FB-m, amelyből kiderül hogy egész jó partinak tűnik a srác, de mégis FB-on írogat!?
A külsőmmel nincs baj, csak magányos vagyok, a csajozás meg sosem ment olyan jól amennyire szeretném :(
Egy 18-21 közötti srác.
én nem azon lógok, csak kocka vagyok egy kicsit :D de inkább sorozatozom, meg néha játszom.
Ez csak egy ötlet, remélem nem nyúlja le senki... már kezdek félni hogy igen :(
"Ez csak egy ötlet, remélem nem nyúlja le senki... már kezdek félni hogy igen :("
Ne aggódj, normális ember biztos nem koppintja le az ötletedet! :) Eleve azért mert értelmetlen, hasznosabb dolgokkal is lehet az interneten időt múlatni.
am 4-es igazad van, ki az a zakkant :D különben elég sokat használom információszerzésre és kaló-.. akarom mondani freeware softverek letöltésére :DD
Csak annyira rá vagyok kattanva a csajozoás megtanulására, és egy megfelelő bnő szerzésére... és nincs nagyon lehetőség :( csak néha egy-egy randi...
idegenekhez ha odamek esélytelen, nem lehet mindenki olyan ász, pedig magas vagyok férfias, és a fejem se egy oposszuméra hasonlít, sőt.
"Csak annyira rá vagyok kattanva a csajozoás megtanulására, és egy megfelelő bnő szerzésére... és nincs nagyon lehetőség :"
Hát ez tuti nem jó módszer, meg ha minél jobban görcsölsz rajta csak rosszabb lesz.
Az egyik haverom megcsinálta ezt kb egy éve egy másik, kisebb városban, csak nem kamu profilról, hanem a sajátjáról.
Mindenki negatívan válaszolt rá. Ráadásul azóta ha személyesen ismerkedik, ismeretlen lányok is emlékeznek rá, hogy "nem te voltál az, aki rámírt anno?"
7-es: Nem vagyok rágörcsölve, nem hinnéd el milyen nyugodt vagyok a randikon, már egyre jobban ráérzek, és vannak lazító technikák pl: a fejben lejátszott kemény rock zene, az mindig beválik :D amikor meg már benne vagyok jól megy, de mégsem jön össze.
8-as: Lehet az az ismerősöd csak a legszebbekre írt rá mert nagy az igénye, és köztudott hogy nekik mindig van kb 100 hódolójuk és nem kérnek még plusz egy netes huszárt :D Valamint: lehet csak kb 30-40 lányra írt rá, és nem több ezerre (persze 1 évben csak 2-300-ra írnék :D), így a nagy számok törvényei nem adhatták át neki a sikert, valamint rosszul emgfogalmazott szöveget használt ami nem kelt senkiben sem vonzalmat, amit általában elcsesznek a társkeresőző palik is. (nem most jöttem le a falvédőről) Valamint lehet a testemet lefotózom majd ha izmosabb leszek és kirakom csak az ismerkedő profilra realisztikusan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!