Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek hatalmas őrültség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hatalmas őrültség lenne azt kipróbálni hogy a Miskolcon élő összes 14-18 közötti átlagosabb lányra ráírnék FB-on egy ál-profillal ismerkedési szándékkal?

Figyelt kérdés

De nem vmi gagyi szöveget hanem egy kidolgozott, precíz és vonzó tulajdonságokat sugalló szöveget. (majd kitalálom, értek hozzá :D)

Mi a véleményetek?

Lányok, hogy reagáltok ha kaptok egy olyan levelet FB-m, amelyből kiderül hogy egész jó partinak tűnik a srác, de mégis FB-on írogat!?

A külsőmmel nincs baj, csak magányos vagyok, a csajozás meg sosem ment olyan jól amennyire szeretném :(

Egy 18-21 közötti srác.

2013. jan. 20. 23:39
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
9-es most nagy motivációt adtál :D Lehet megcsinálom, de lehet csak 1-2 év múlva, még eldöntöm. Amúgy abszolút nem izgat hogyha vki írásba rosszul reagál, csak szóba szokott, de már ott se nagyon, de a full-idegeneknél való kezdeményezésnél parázom... Ez van :/
2013. jan. 21. 00:07
 12/15 anonim ***** válasza:
Próbálj ismerkedni bazze ne legyél ekkora nyomorult!!!Én meg fel is jelentenélek, ha a 14 éves lányomra ráírnál 21 éves fejjel..
2013. jan. 21. 01:00
 13/15 A kérdező kommentje:

jó elmondom hogy 20 sem vagyok :D És élőben is szoktam csak a környezetemben ált. ugyanolyan korúak vannak és statisztikailag a legnagyobb esélyem egy 4 évvel fiatalabbnál van. :)

A hivatalos magyar törvénykönyvben meg le van írva hogy 14 és a halál között 2 személy bármilyen mocskos dolgot csinálhat egymással ha beleegyeznek (nah persze nem így van megfogalmazva :D)

2013. jan. 21. 01:02
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha ezer lányra(de akár ha 30-40-re is) akarsz ugyanarról a profilról ráírni netalántán egyszerre többnek is írogatni, főleg ha ugyanazzal a szöveggel, akkor az bukott dolog. Gyorsan terjedni fog a híred (vagyis az álprofilod híre) és a lányok nem szeretik, illetve rájönnek hogy nem igazi vonzalom, ha csak egyek a sok közül.
2013. jan. 21. 15:37
 15/15 A kérdező kommentje:
hmm igazad van, ezért kéne csak 100ra havonta max :D
2013. jan. 22. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!