Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hatalmas őrültség lenne azt kipróbálni hogy a Miskolcon élő összes 14-18 közötti átlagosabb lányra ráírnék FB-on egy ál-profillal ismerkedési szándékkal?
De nem vmi gagyi szöveget hanem egy kidolgozott, precíz és vonzó tulajdonságokat sugalló szöveget. (majd kitalálom, értek hozzá :D)
Mi a véleményetek?
Lányok, hogy reagáltok ha kaptok egy olyan levelet FB-m, amelyből kiderül hogy egész jó partinak tűnik a srác, de mégis FB-on írogat!?
A külsőmmel nincs baj, csak magányos vagyok, a csajozás meg sosem ment olyan jól amennyire szeretném :(
Egy 18-21 közötti srác.
jó elmondom hogy 20 sem vagyok :D És élőben is szoktam csak a környezetemben ált. ugyanolyan korúak vannak és statisztikailag a legnagyobb esélyem egy 4 évvel fiatalabbnál van. :)
A hivatalos magyar törvénykönyvben meg le van írva hogy 14 és a halál között 2 személy bármilyen mocskos dolgot csinálhat egymással ha beleegyeznek (nah persze nem így van megfogalmazva :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!