Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külsőre nem nyerő, de hatalmas dumas lányt el tudnátok képzelni?
Figyelt kérdés
Szóval van egy lány, aki engem külsőre nem vonz, de olyan jó a szövege, meg a humora, hogy ő legnagyobb dumás csaj, akivel eddig találkoztam, igaz még csak 1x, tegnap, de azóta is ő jár a fejemben..2013. jan. 5. 14:49
1/9 anonim válasza:
Ez pont úgy van mint The_sunset_limited-el :DDD
2/9 anonim válasza:
Nem.
Nem szeretem, ha egy nő locsi-fecsi és folyamatosan feleslegesen pofázik.
3/9 anonim válasza:
Én nőként azt tapasztalatm hogy a pasikat taszítja ha egy lánynak be nem áll a szája, én se szeretem a nagydumásokat, meg kell tanulni néha megtartani a véleményünket magunknak
4/9 anonim válasza:
Mért, mi van The Sunset Limiteddel? :P Nekem jó fejnek tűnik!
Az a 29 F!!! Az eredeti! :P :D
5/9 anonim válasza:
Én is ilyen nagydumás vagyok, de soha, egyetlen embert sem zavart :)
Én vagyok az első, akit elhívnak ide oda, szóval ha ennyire utálnák az ilyet tájamra sem jönnének :)
6/9 anonim válasza:
Ez az az eset, ha a belső fog meg, nem a külső. Ha többet beszéltek, találkoztok, jobban megismered, akár bele is szerethetsz. Én mindig azt hittem magamról, csak az tetszik, aki külsőre rögtön nagyon bejön, de én is éreztem már azt, amit most te, h a szövegével, a humorával levett a lábamról olyan srác, aki alapból nem volt az esetem :)
7/9 anonim válasza:
Attól függ mennyire nem nyerő.
Amúgy sunset-nek jó a dumája,de ő azt írta magáról itt egyszer,hogy jól is néz ki.
8/9 A kérdező kommentje:
Nem feleslegesen dumált, amíg együtt táncoltunk, folyamatosan- gördülékenyen beszéltünk, egy hullámhosszon pendültünk :)
2013. jan. 5. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!