A Google sorban vásárolja fel a kis és nagyobb vállalatokat, nem lesz ebből gond? Így is hatalmas információhalmaz van a birtokában, lassan csak tőlük fogunk függeni, főleg ha a facebook is hozzájuk kerül majd.
Nem használok Androidos telefont, nem emiatt de nem is jött be az érintős, ha vennék akkor sem ezt a platformot. De nem semmi hogy rá vannak az emberek erőltetve az érintőre, lassan nem kapni "normál" telefonokat.
Most akarom a Chrome-ot lecserélni Operára. Igen, azért mert nem akarom támogatni a Google-t. Sajnos a Firefoxal gondok vannak. Néztem statisztikákat és szegény Opera nagyon lent van.
A minap használnom kellett egy gmail fiókot (amit egy csoport használ közösen) chrome-ból nyitottam meg, sejtettem hogy gondok lesznek, lett is, rögtön szinkronizálta az általam megtekintett oldalakkal,jelszavakkal.... lehet hogy ez valakinek hasznos, nekem egyébként sem kellene ez a funkció.
Kedves első!
Talán úgy, hogy valamikor a közel jövőben nem kizárt, hogy felvásárolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!