Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tegyek ha nem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nem tudom elfogadni a szakítást?

Figyelt kérdés
Pár hónapja történt. Ő már boldog mással. Én meg azóta nem alszom. Fogytam 10kilot. Nagyon rosszkor jött, mert utána az élet minden területen jöttek a gondok. Előtte heti 5x jártam sportolni. Már nem érdekel egyáltalán. Pedig a mozgás volt a mindenem. Szakítás után erőltettem de nem segített. Most már teljesen abba hagytam. Jártam szórakozni meg nagyobb hangsúlyt fektettem a közösségi életre, de már ahoz sincs kedvem. Közben meg is betgedtem. Nem látok ki utat...

2019. máj. 5. 20:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Akkor szerinted tök normális, hogy egy szakítás után az ember fogy 10 kg-t, bele betegszik az önsajnalatba és nem alszik rendesen?

Egy kapcsolat nem egyik pillanatról a másikra lesz vége, annak vannak előjelei is. Ha ezt a kérdező nem vette észre, így járt. De ez nem jogosítja fel őt abban, hogy szinte saját magát betegítse meg, mert utána meg azért fogni sírni, hogy hogy lehetett olyan buta, hogy így leépítette saját magát.

Aki pedig képtelen egyedül feldolgozni a csalódást, menjen pszichológushoz, még mielőtt komoly károkat tenne saját magában.

2019. máj. 6. 06:08
 12/13 A kérdező kommentje:
Tudom, h nem normális dolog. És bőven láttam az elő jeleit, sőt én talán előbb, mint ő. És én kezdeményeztem a szakítást. Viszont nem mertem fel a helyzetet előtte, és szakítás után jöttem rá, h a kapcsolatnak sokkal több jó oldala volt mint rossz. Ugy gondolom, h túl nagy veszteség ért ahoz, h csak megrántsam a vállam és tovább lépjek. Közben anyagilag is ért egy elég nagy veszteség, és a családomban is bekövetkezett egészségügyi probléma, és velem is. Ennek ellenére teszem a dolgom. Járok pszichológushoz is, de nem nagyon változik a helyzet.
2019. máj. 6. 08:06
 13/13 anonim ***** válasza:

A pszichológus nem fogja helyetted megoldani a problémáidat. Ő csak segít, hogy felismerd, hogy hol a probléma, útmutatót, tanácsokat ad, hogy hogyan is old meg azokat. Neked kell kőkeményen tenni azért, hogy változz, hogy fejlődj, javulj.

Kitartást és szedd össze magad. A saját érdekedben.

2019. máj. 6. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!