Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nem tudom elfogadni a szakítást?
Saját magadat teszed tönkre, saját magadat betegíted meg. Fordulj szakemberhez, hátha ő tud tanácsokkal szolgálni, hogy hogyan dolgozd fel a szakítást, ha magadtól nem jöttél rá eddig.
Nem most kell bánkódni. Amíg kapcsolatban voltatok addig kellett volna tenni azért, hogy az működőképes legyen, de mivel nem tettetek meg érte mindent, ezét vége lett. Fogadd el.
Ha egy szimpla szakításon így kibuksz, mi lesz veled, ha valamelyik szülőd meghal? Akkor pszichiátriára fogsz majd kerülni?
Ez csak egy szakítás, nem az életed függ tőle. Jön a következő, ennyi. Zárd le és fejezd be az önsajnáltatást. Mert ez már csak az és hiszti.
De ha neked jó, hogy emészted magad, akkor hajrá, folytasd tovább, vagy nőj fel agyilag. Menj könyvtárba, rengeteg párkapcsolati témában találsz ott könyveket.
Hasonló cipőben járok, bár én a sportot csakazért sem hagytam abba! Én is heti 5x járok, ez a terápiám! Az egyetlen lehetőségem közösségben is lenni. Szerintem próbáld meg újra felvenni a sportot, mert tényleg az utolsó kapaszkodód lehet, hogy kirángasson a letargiából!
30n
Bla bla bla.
Az ilyen ember nem is akar túllépni a problémáin. Azért valamit tenni is kell. Ez már önsajnálat. Győzköditek saját magatokat.
ÉS ez gyengeség is. Akarat nulla. ÉS lustaság. Inkább siránkozunk minthogy tennénk valamit.
A brühühü nem vezet sehová.
Ha pedig egyedül nem megy akkor kérj segítséget.
Vannak az életben nagyobb problémák is.
Az embereknek muszáj túllépniük a gondjaikon. Mindenki feláll és megy tovább.
És de igen, lehet továbblépni nem kell 1 évet várni, ez megint csak magyarázkodás arra, hogy miért nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!