Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedjek, hogy ne botoljak folyton olyan srácokba, akik ridegek, és nem tudják kimutatni igazán a szeretetüket?
Figyelt kérdés
Először arra gondoltam, hogy biztos azért találok mindig ilyen embereket, mert ez vonz, de pont ez az, hogy egyáltalán nem vonz, és nagyon jól esik, amikor a másik küld egy kedves üzenetet, vagy egy szívecskét, tesz értem valamilyen gesztust, pl. segít dolgokban, vagy csak együtt érez velem és meghallgat.
És eddig mindig hiányoltam ezt mindenkiből, hogy valahogyan nagyon más volt a szeretetnyelvünk meg az igényeink.
Mit ronthatok el vajon?
A legelején ez nem jön le annyira sajnos, hogy valaki ilyen vagy nem.
2019. máj. 3. 11:04
11/13 tiril válasza:
7-es tökéletesen megfogalmazta :)
12/13 feliot74 válasza:
Srác helyett keress egy férfit, nagyobb eséllyel futsz bele érzelmileg is érett emberbe...
13/13 anonim válasza:
Én olyan férfi vagyok, akire vágysz, de az a tapasztalatom, ha kimutatjuk a gyengédséget, törődést, érzelmeinket, behúzzátok a kéziféket és parkolópályára tesztek minket. Míg a bunkó ismerősömért liheg a csaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!