Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Várom hogy keressen, de tudom nem fog és nem is lenne értelme. Hogyan köthetném le magam? Ismerkedjek?
Nagyjából hasonló a szitu,csak engem totál felültetett, letiltott,majd visszament az exéhez,aki öngyilkos akart lenni,hogy csak vele akar lenni, én nem vagyok olyan, mint ő :D
Szerintem próbáld tényleg leszarni, nem gondolni rá. Hidd el,hogy ennél csak jobban vannak, nem mi vesztettünk ezzel. Olvass könyvet,keress egy jó sorozatot, mozdulj ki a barátaiddal, én így csinálom, és nekem egyáltalán nem hiányzik, nem is akarom, hogy keressen. Értékrended legyen, mert akkor te is rájösz, hogy az ilyen s.fejek egy gondolatot nem érnek! :)
Eleg csúnyán viselkedett...a fiú.."-ketton áll a vásár..
Te mit tettel h csunyán viselkedett?
Neked most fáj, majdnem hogy beleszerettél ill erre indult el a dolog..
Leszarni nem tudod, elfelejteni sem igy..tullepni akkor lehet, ha..mar lebomlottak a hormonok, erzrlmek- amiket gerjesztett.
Attol hogy mondják, felejtsd el, attol meg az nem olyan könnyű.
Igy nem tudod.
Sok a ..lehetőség..keveset tudunk..
Lehet eretlen kamasz..lehet vki aki etijátlan..eretlen..nincs minimalis felelosegerzete masok irant, nem jutott el a- racionilas elvont - gondolkodasig, amibe a felelosseg is brmenne van..a masok irant..a sajat cselekedetekert ..
Ki ez a pasi, azt csak te tudod..
Elemezd a helyzetet es a személyiségét..
Talan rajossz a megoldasra..
Csak ' ugy' nem fog kimenniba fejedből, mar benne van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!